Ak Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Eski Milletvekili Muharrem Selamoğlu bir teşekkür mesajı yayınladı.

Muharrem Selamoğlu mesajında;  2007 ile 2011 yılları arasında gururla , onurla alnım ak başım dik gerçekleştirdiğim AK parti  Niğde Milletvekilliği görevimden sonra memleketime ve ülkeme yeniden milletvekili olarak hizmet etmek amacı ile 25. Dönem milletvekilliği için aday adayı oldum. Bu süreç içerisinde şahsıma yoğun ilgi ve alaka gösteren, destek ve dualarını esirgemeyen başta aziz hemşerilerime , teşkilatımızın her kademesinde görev alan cefakar Ak parti ailesi ve dava arkadaşlarıma , yapılan değerlendirmede şahsıma büyük teveccüh gösteren sivil toplum kuruluşlarımıza, Niğde’mizin güzide basın mensuplarına ve her koşul ve şartta yanımda olan kıymetli aileme sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.

Bu süreçte omuz omuza dostça yarıştığımız değerli aday adayı arkadaşlarıma bundan sonraki hayatlarında , aday olan değerli kardeşlerime çıktıkları bu zorlu ve kutsal yolda başarılar diliyorum.

Bugüne kadar olduğu gibi , bugünden sonrada bu can bu bedende olduğu müddetçe memleketim ve hemşerilerimin hizmetkarı olmaya devam edeceğim.

Mevlana’nın dediği gibi “ Biz Allah’tan gelene razı olursak , Allah’ta bizden razı olur” Bu duygu ve düşüncelerle tekrardan Aziz hemşerilerime , desteğini ve dualarını eksik etmeyen dostlarıma ve dava arkadaşlarıma can-ı gönülden teşekkürlerimi iletiyor hepinizi Allaha emanet ediyorum, Cenabı Allah sizlerden razı olsun Aziz milletimizin yar ve yardımcısı olsun"dedi.




 

Editör: TE Bilişim