İl Başkanlığı döneminde parti teşkilatının kurumsallaşmasında büyük emeği olan, Milliyetçi Hareket Partisi adına Niğde’de aktif çalışmalarıyla adından söz ettiren Mimar Hakan Er, 7 Haziran seçimlerine ilişkin çarpıcı açıklamalar yaparak dikkatleri üzerine çekti.

21 Mart 2014’de Ankara’da 11 MHP Büyük Kurultayı’na katılan Niğde Milletvekili A. Adayı Hakan Er, bu seçimlerle AKP’nin geri dönülmez düşüşü başladığını vurguladı.

Ayakkabı Kutularına Paraları Paralel Koymadı…

İl Başkanlığı döneminden olmak üzere tüm Niğde’yi adım adım gezen, sorunları yerinde tespit eden Hakan Er, MHP’nin Niğde’de büyük bir zafere imza atacağını vurguladı.

Er; “ 2002 yılından 2011 yılına kadar millete kendisini yeni bir alternatifmiş gibi sunan AKP iktidarlığının yalanlarının sonu gelmiştir. Diyarbakır’da Kürt Sorunu diyen, Anadolu’da Ne Mutlu Türküm Diyerek riyakarlık örneğini sergileyen iktidar, yıllardır kamuoyunu ekonomik büyüme masallarıyla kandırmaktadır.

Evet ekonomik büyüme vardır ama bu büyüme sadece yandaşlarında vuku bulmuştur. Millet yoksulluğa, borç batağına saplanırken, 3 Y ile mücadele edeceğim diyen iktidarın yaptığı tek şey yolsuzluklarını ortaya çıkaranlarla mücadele etmek olmuştur.

17-25 Aralık hala dün gibi hafızalarımızdadır. Ayakkabı kutularına saklanan paraları paralel yapı dediğiniz bu ülkenin namuslu polisleri koymadığı dün gibi aşikardır!” dedi.

AKP Niğde’de % 40 Güç Kaybetti!

2011 seçimlerinden sonra Niğde için yapılanlara bakmak yeterli olacaktır diyen Mimar Er; “ AKP yıllardır, korkular oluşturarak sonra bu korkuları yıkacağını iddia ederek iktidarda kaldı! Oysa gerçekte darbe, paralel, suikast hepsi birer palavra! Şimdi Niğde ölçeğine iyi bakmak gerekir! AKP 2011’de 100 bin oy aldı! Şu an Niğde genelinde % 40’ın altında oy oranı var! 07 Haziran’a kadar oylarının 60 binin altına ineceği aşikar! Şu an MHP Niğde’de 3 milletvekilliği için çaba sarf ediyor! Ama 2 milletvekilliği alacağımızdan kuşkumuz yok!

Mevcut iktidar ve vekilleri Niğde’ye katma değer sağlayacak bir yatırıma aracılık etmediği gibi Niğde’nin tüm sorunlarına duyarsız kalmışlardır!

Bu yüzden AKP Niğde’de 3. Olursa bizler için sürpriz olmayacak!




Editör: TE Bilişim