Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) oluşan Milli İttifak, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesinde Niğde’de adaylarını tanıttı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve BBP eski Genel Başkanı Mustafa Destici katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım toplantısı Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Murat Zeren Eğitim Hizmet Binası Sosyal salonunda gerçekleşti. Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük bir Türkiye , yeni bir dünya kuracaklarını söyledi. Kamalak: “Sadece aday tanıtımı için bir araya gelmiş değiliz. Biz buraya yaşanabilir bir Türkiye yeniden büyük Türkiye, yeni bir dünyayı kurmak için gelmiş bulunuyoruz. Burada Yunanlı var mı, Rusyalı var mı şurası burası İslam’a karşı gayri Müslim var mı ? bu güzel ilimizin yiğit insanları inanmış gönüller neden batılın peşinden gitsin, gidiyorsa biz görevimizi tam yapmadığımızdandır. Sorumluluk bizde akşam sabah akşam sabah durmadan Allah’ım düşmanı kahreyle desek düşman kahrolur mu işin gereğini yapmak lazım. Koşturacağız köy köy, kasaba kasaba hane hane gönülleri sirayet edeceğiz. Bu millet bizim. Biz anlatırsak emin olun onlar koşa koşa gelecek” dedi.

Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı Mustafa Destici toplantıda yaptığı konuşmada hükümeti eleştirdi.

Destici, Milli İttifakla meclise gireceğiz ve iktidar olacağız. Her yıl 100 bin insanımıza bedava ev vereceğiz. Bütün emeklilere, memurlara ikramiye almayan işçilere, dul ve yetimlere, şehit yakınlarına her iki dini bayramımızda birer maaş ikramiye vereceğiz. Çiftçilere bedava tohum ve ilaç vereceğiz. Vergisiz mazot vereceğiz 1 buçuk TL'ye. Esnafımıza faizsiz kredi vereceğiz. Bütün bunları söylüyoruz diyorlar ki kaynağı nereden bulacaksınız?. Biz de diyoruz ki saraylara kaynağı nereden bulduysanız bizde oradan bulacağız diyoruz. Kaynağı üreterek bulacağız. Tüketerek değil. Biz kaynağı Türkiye’yi büyüterek bulacağız küçülterek değil. Biz kaynağı sizin gibi israf ederek har vurum harman savurarak değil tasarruf ederek bulacağız” dedi.


Editör: TE Bilişim