Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda iki hafta boyunca aralıksız olarak devam eden çalışmaların ardından Niğde’ye gelen AK Parti Milletvekilleri Selvi ve Kavaklıoğlu’nun buradaki programları da oldukça yoğundu.


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör’ün vefat eden dedesi Hilmi Bilim’in cenaze törenine katılan vekiller, Cenaze Namazının ardından İl Genel Meclis Toplantısına konuk oldular. Niğde Valisi Alim Barut başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Niğde için yapılan ve yapılması planlanan hizmetler konusunda görüş alışverişinde bulunan vekiller, daha sonra bir dizi resmi kurum ziyareti gerçekleştirdiler.

İlk olarak Polis Meslek Yüksek Okulunu ziyaret eden Selvi ve Kavaklıoğlu, hazırlanan projeleri inceleyerek destek olma sözü verdiler. Ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğüne giderek yeni eğitim sistemi ve Niğde’nin ihtiyaçları hakkında görüşme yaptılar. Emniyet Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğünü de ziyaret eden vekiller, yeni atanan Halk Sağlığı Müdür ve Müdür Yardımcısına hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra esnaf ziyaretinde bulundular.


Editör: TE Bilişim