AK Parti’den 1 Kasım 2015 seçimlerinde  Niğde Milletvekili seçilen Erdoğan Özegen, geçtiğimiz 7 Haziran seçimlerinde  TBMM'ye ilk kaydını yaptıran milletvekili olmuştu.

1 Kasım seçimlerinde ise Niğde'de seçimlere itirazlardan dolayı milletvekili mazbatasını geç alan Erdoğan Özegen,  26. Dönem Milletvekilli olarak seçimden 11 gün sonra  Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne kaydını yaptırdı.

AK Parti Niğde Milletvekili seçilen Erdoğan Özegen, Niğde İl Seçim Kurulu Başkanlığından aldığı mazbatasını Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) görevlilerine teslim ederek kaydını yaptırdı.

AK Parti’den 26. Dönem Niğde Milletvekili seçilen Erdoğan Özegen, sırasıyla parmak izi, banka hesabı, araç kartı ve rozet stantlarında işlemlerini tamamladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Şeref Salonu'nda milletvekillerinin kayıtlarını yaptırmaları için en çok dikkati çeken yer ise, milletvekili rozetlerinin bulunduğu stant oldu.

Gazetecilerin soruları üzerine konuşan AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Türk milletinin yeniden istikrarı seçtiğini ve içerde dışarda ülkemizi bölmek isteyen tüm güçlere gerekli dersi verdiğinin altını çizdi.  “2023 Hedefine yaklaşırken halkımızın bizlere verdiği bu üstün görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz” diyen AK Parti Milletvekili Özegen; “Ülkemizi tüm alanlarda en iyi yerlere çıkaracağız” dedi.

22., 25. Ve 26. Dönem AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen; “İyi bir gelecek için hizmetler noktasında elimizden gelen her şeyi yapacağız” şeklinde konuştu.  AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, gazetecilere yaptığı açıklamanın ardından yanında getirdiği çikolatayı önce gazetecilere, daha sonra da Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışanlarına ikram etti.

Erdoğan Özegen Çok Özlemiş... Çook! (Önceki haberimiz için Tıklayın)


Editör: TE Bilişim