AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Ankara’daki çalışmalarından arta kalan tüm zamanını Niğde’de hemşehrileriyle geçiriyor.


Gittiği her yerde yoğun bir ilgiyle karşılaşan Selvi’nin resmi kurum ziyaretleri, spor karşılaşmaları, açılışlar, taziye, esnaf ve kahvehane ziyaretlerini içeren bu haftaki Niğde programı oldukça tempoluydu. Resmi kurum ziyaretleri kapsamında İl Milli Eğitim, Müdürlüğü, Polis Meslek Yüksek Okulu, İl Emniyet Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğüne giden milletvekili, kurum amirleriyle görüşerek hazırlanan projeleri inceledi.

Polis Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklere de katılan Selvi, Emniyet Teşkilatının halkın huzur ve güvenliği için zorlu koşullar altında büyük bir özveriyle görev yaptığını belirterek, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümünü ve 'Polis Haftası'nı kutladı.

Fırsat buldukça Niğde’de düzenlenen spor müsabakalarını izleyen Selvi, Yazarlar ve Sanatçılar Birliğinin düzenlediği Panele de katıldı.

Esnaf ve kahvehane ziyaretlerine büyük önem veren milletvekili, bu kapsamda Niğde Merkez ve Bor İlçesinde esnaf ziyareti, Çarıklı Köyünde taziye ve kahvehane ziyaretinde bulundu.

Bu tür ziyaretlerde gördüğü ilgiden memnun olduğunu söyleyen Selvi, sorunları dinlediğini, notlarını aldığını ve çözüm için üzerine düşeni yapacağını belirterek, şöyle konuştu: “Halk ve esnaf ziyaretlerini önemsiyor, hemşehrilerimizle bir arada bulunmaktan mutluluk duyuyoruz.  Ziyaretler sırasında dinlediğimiz sorunları TBMM çalışmaları sırasında çözmeye çalışıyoruz“. Vatandaşlar ise ilgi görmekten ve muhatap bulmaktan oldukça mutlu olduklarını ifade ettiler.



 

Editör: TE Bilişim