AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, AK Parti İl Başkanı Ömer Kılıç ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak ile birlikte Memur-Sen Niğde Şubesi'ni ziyaret etti.  Memur-Sen’e bağlı sendikaların şube başkanları ile bir araya gelen Milletvekili Gültekin Sivil toplum kuruluşlarını çok önemsediklerini ve Memur-Sen’in güçlü bir örgüt olduğunu vurguladı.

Milletvekili Gültekin: “Erdemli sendikacılık anlayışıyla, kamu görevlilerinin sorunlarının çözüme kavuşması ve yeni kazanımlar elde etmesi için çalışmalarını sürdüren Memur-Sen, Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biridir. Türkiye genelinde 1 milyona yaklaşan üye sayısı ve Niğde’mizde 7 bin üyesiyle her zaman ülkemize yapılan her türlü saldırı karşısında milli iradenin yanında olmuş, ülkemizin bekası için elini taşın altına koymuştur. Ülkemizin geleceği, kamu personelimizin huzur ve refahı için çalışmalar sürdüren Memur-Sen’e teşekkür ediyorum” dedi.

Niğde’mizi birlikte yöneteceğiz

Bulduğumuz her fırsatta Sivil Toplum Kuruluşlarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Bizim tek bir derdimiz var o da Niğde’mize hizmet etmek ve değer katmak. Bunun için de taşın altına elimizi değil gerekirse başımızı koyarak Niğde’miz için çalışacağız. AK Parti’miz her zaman istişare kültürüne inanan ve önem veren STK’ların görüş, öneri, talep ve ihtiyaçlarını her daim dikkate alan ve STK’ları her zaman sürece dâhil eden bir parti olmuştur. Bizlerde bu anlayışla sivil toplum kuruluşlarımızın gücüne inanıyor, istişare süreçlerini önemsiyor, değerli görüş ve önerilerini alarak ortak paydamız Niğde’miz için çalışmalarımızı etkin bir şekilde sürdürüyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim