Milletvekili Gültekin: “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki "Erdemliler Hareketi" ile 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti’miz, tüm engellemelere rağmen hayal bile edilemeyen yatırımları milletimize kazandırarak başarılarıyla dolu 18 yılını geride bıraktı. AK Parti’miz 3 Kasım 2002’de yapılan genel seçimlerde tek başına iktidara gelerek büyük bir başarı elde etti ve o günden bugüne kadar istikrarlı gidişini sürdürmeye devam ettirmektedir.” Dedi.

Hizmetin adresi AK Parti

14 Ağustos 2001’de önce insan diyerek yola çıktık. Rehberimiz “İnsanların en hayırlısı, insanlara hizmet edendir” oldu. Bu rehberin ışığında AK Parti’miz iktidara geldiği günden bu yana, ülkemizdeki değişimin, dönüşümün ve reformların adresi olmuştur. Hiç bitmeyen, hiç tükenmeyen, hizmet yarışında, son nefesimize kadar, ülkemize, milletimize, şehirlerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Çünkü bizler, halka hizmetin hakka hizmet olduğunu bilen bir partiyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tam bağımsız, Türkiye yolunda çok büyük ilerlemeler katettik. Yerli ve milli birçok ürünü üreten, enerjide dışa bağımlılığı bitirecek, her alanda söz sahibi olacağımız projelerimizi bir bir hayata geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz.

2023 Hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz.

AK Parti’miz kurulduğu günden buyana birçok badireler atlattı. Kapatma davaları, sokak terörü, darbeler, muhtıralar, ekonomik saldırılar ile Büyük ve Güçlü Türkiye’yi hazmedemeyenler önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar Sayın Cumhurbaşkanımıza İnanan, İstiklalimiz ve İstikbalimiz için canını ortaya koyan milletimizle; ülkemizi bataklığa sürüklemek isteyenlere bekledikleri fırsatı vermeyeceğiz.

Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her zaman hakkın, hakkaniyetin, mazlumun, mağdurun yanında yer almıştır. Hem kendi haklarımızı savunurken hem de yardıma muhtaç ülkelere destek oluyoruz. Tüm dünya salgınla mücadelemizi örnek almaktadır. Türkiye artık alan el değil veren el konumundadır. 155 ülkeye tıbbı yardımda bulunarak ne kadar büyük bir devlet olduğumuzu tüm dünya ya bir kez daha kanıtladık. Artık kendi ayakları üzerinde duran bir Türkiye var. Buradan bir kez daha söylüyorum; Türkiye’yi darbeyle, tehditle, kuşatmayla, ambargoyla, ekonomik saldırılarla alt etmeye çalışanlar asla başaramayacaklar, buna hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz.

Gücümüz millet

Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliği ile Türkiye, demokraside ve kalkınmada çağ atladı. Hiçbir engele takılmadan önümüzdeki dönemde de ülkemize hizmetlerimizi arttırarak sürdüreceğiz. Ülkemiz, enerji bağımsızlığı konusunda yeni bir sayfa açtı ve hızla bu yolda ilerliyor. İnşallah yakın zamanda birçok müjde daha alacağız. Allah’ın izni ile gelecek çok daha farklı olacak. Her alanda yürüttüğümüz mücadeleyi başarıya ulaştırdığımızda, Türkiye artık siyasi ve ekonomik olarak dünyanın en büyükleri arasında yer alacaktır. Bu zorlu yolculukta Milletimizin desteği bizim en büyük gücümüz. Milletimizle kurduğumuz gönül bağı ise yol haritamız. Bu sevgiyi, bu desteği ve yol haritamıza her zaman sahip çıkacak, asla bu bağlarımızı koparmayacağız. Biz bir olduktan sonra her türlü engeli aşıp, yolumuza hızla devam edeceğiz.

Niğde Dönüşümüne Devam Ediyor

Türkiye Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2002 yılından buyana Cumhuriyet tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir kalkınma hareketine başladı. Bugün yerli ve milli kaynaklarımız ile elde ettiğimiz imkân ve kabiliyetlerimizle ülkemizin dört bir yanı kalkınma ve refah anlamında büyük değişimler yaşadı, yaşamaya devam ediyor. Niğde'mizde bu kalkınmadan kendi payına düşenin en iyisini alarak dönüşümüne devam ediyor.

Eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma bir çok alanda yapılan muhteşem yatırımlara imza atıldı. Günümüz şartlarının ihtiyacı doğrultusunda da yeni yatırım planlarını hazırlanmaya devam ediyoruz.

Özellikle tarım kenti olan Niğde'mizde tarımın desteklenmesi sonucu, modern tarım, modern hayvancılık ve modern sulama hızla gelişmektedir. Yeni desteklerle tarımda modernizasyonu devam ettirmek, üretimde kaliteyi arttırmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Şu bir gerçek ki değişmeyen tek şey değişimin kendisi. Sürekli olarak değişmeye gelişmeye devam etmek zorundayız. Bunu günümüz siyasetinde de karşılayabilen tek parti AK Parti'mizdir.

Ülkemiz ve Milletimizin Geleceği İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz

18 yıldır olduğu gibi bundan sonra da ülkemiz ve milletimiz için çalışmalarımız devam edecek. Ardımız da en büyük güç olan milletimiz olduğu sürece durmayacak, gelecek nesillerimizin Yeni Türkiye’sini inşaa etmeye devam edeceğiz. Mesai kavramına takılmadan, yorulmadan, sıkılmadan çalışacağız. Bu, bizlere kesintisiz 18 yıl iktidarda kalma imkânını tanıyan milletimize borcumuzdur. AK Parti olarak milletimizle ele ele yürüyeceğimiz nice hayırlı yıllara erişmeyi Mevla’m bizlere nasip etsin. Tek millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet ilkeleri ile durmak yok, yola devam. Bu hak dava mücadelesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen aziz milletimize, hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, daha nice 18 yıllarda ülkemize ve milletimize hizmet etmek için aşkla çalışacağımızı tekrar belirtmek istiyorum.

Editör: TE Bilişim