İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenilenme kararı ardından AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile İstanbul seçim çalışmalarına katıldıklarını belirten AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun; “ Hafta içi gerçekleştirdiğimiz yoğun Meclis çalışmalarımızın ardından bulduğumuz her fırsatta İstanbul’da hemşerilerimizle birlikte oluyoruz, sohbet ediyor, hasret gideriyoruz” dedi.

Bir yandan İstanbul’da bulunan Niğde Derneklerinin gerçekleştirdiği Ramazan etkinliklerine katılan AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun bir yandanda AK Parti’nin önde gelen isimleri ile temaslarda bulunuyor.

“Bizim için Türkiye’nin neresi olursa olsun AK davamız için, memleketimiz için gece gündüz demeden koşturmak Hakka hizmet etmektir” diyen Milletvekili Ergun yaptığı açıklamada; ” 23 Haziran 2019 da tekrarlanacak olan İstanbul seçimleri için İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizle biraraya geliyoruz, İstanbul Niğde Derneklerimiz ile toplantılar gerçekleştiriyor, istişarelerde bulunuyoruz.

Esenler ve Bağcılarda derneklerimizin açtığı standlarda AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Jülide Sarıeroğlu’nu önceki dönem Devlet Bakanımız Bekir Bozdağ’ı ve Bilal Erdoğan’ı ağırladık Niğdemiz ve hemşerilerimiz açısından çok faydalı görüşmeler gerçekleştirdik. İstanbul hizmet için, daha aydınlık yarınlar için inşallah Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım ile yola devam diyecek bunun için bizler elimizden geleni yapmaya çalışmaya devam edeceğiz. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda, verdiği görevde durmak yok yola devam ediyoruz. İstanbul Niğde Derneklerimize ve Hemşerilerimize bizleri çok güzel bir şekilde ağırladıkları için, ilgi alakaları için çok teşekkür ediyoruz, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada inşallah hep beraber olacağız” diye söyledi.

 

Editör: TE Bilişim