AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, İl Kültür Merkezindeki toplantıda yaptığı konuşmada, belediye başkanlığı adaylık sürecinin devam ettiğine değinerek, AK Parti Genel Merkezinin yapacağı yoklamalar, İl koordinatörünün görüşleri, halkın tercihleri, teşkilatın tercihleri, ve anket çalışmaları sonucunda Niğde için en iyi adayların belirleyeceğini ve hiçbir adayın henüz belirlenmediğini belirtti.

Daha yaşanabilir bir Niğde için çalışmalrının hız kesmeden devam ettiğini belirten Milletvekili Ergun: “Kurulduğu günden bu güne Halka hizmeti Hakka hizmet bilmiş olan AK Partimizin 6. Olağan Kongresini Gerçekleştirdik Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni bir yönetim kadrosu ile yaklaşan yerel seçimlerde tekrar tarih yazmak için hep birlikte var gücümüzle ter dökeceğiz.

Ülkemize her fırsatta her alanda saldırının devam ettiğini görüyoruz, Şu birkaç ay içerisinde özellikle spekülatif yolla döviz kurunda meydana gelen artışla birlikte bazı sıkıntılar yaşandı ama Türkiye ekonomisinin temelleri sağlamdır. Biz bu süreçleri çok gördük, yaşadık. Önümüze ne tür engeller konulduğunu siz bizden çok daha iyi biliyorsunuz. Engellerin her birini sizlerin desteğiyle, gücüyle, iradesiyle, kudretiyle aştık. Bunu da aşıyoruz, aşmaya devam edeceğiz.

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerin en iddialı partisi olarak aday belirleme çalışmalarının devam ettiği bu günlerde Cumhurbaşkanımızın dün belirttiği gibi “gurur, kibir, riya, fitne, fesat, hizipçilik, bencillik, haram, yalan sahibi olmayan, Partimizi kendi heva ve heveslerinin aracı haline dönüştürmeye çalışanı değil;  mütevazı, adaletli ehliyet, liyakat ve sadakat sahibi kişilerin olduğu, en kısa sürede belediye başkan adaylarımız netleşecek ve  en güçlü adaylarla yolumuza devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durmaya devam edeceğiz ve Niğde olarak dün olduğu gibi inşallah bu dönemde sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 'AK kadrolar' olarak  AK Belediyeleri kazanacağız diyor hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.
 
Editör: TE Bilişim