AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 1 Ekim’e kadar tatile girmesi nedeniyle vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor.

Şanlıurfa’nın Suruç İlçesinde meydana gelen terör saldırısı ile ilgili olarak; “Terörün dini, diyaneti, meşrebi, siyasi kanaati olmaz” diyen Milletvekili Özegen; “Terörist insanlık düşmanıdır. Gerçekten halkımızın düşmanı olan bu terörist gruplara karşı bütün halkımız el ele vererek ancak bu teröristlerin istedikleri sonuçları önleyebiliriz” dedi.

Niğde Milletvekili Özegen, vatandaşların dertlerini dinlemek, sorunlarına çözüm arayışında bulunmak amacıyla İlimiz genelinde öbek öbek ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.

Milletvekili Genel Seçimleri sonucunda AK Parti’den ikinci kez Niğde Milletvekili seçilen Erdoğan Özegen, bir Ankara, bir Niğde arasında mekik dokumayı sürdürüyor.

AK Parti Milletvekili Özegen, her fırsatta Niğde’ye gelerek vatandaşları ve esnafları dolaşmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Niğde Eski Sanayiyi gezen Milletvekili Erdoğan Özegen, esnafların dertlerini sorunlarını dinleyerek onlarla sohbet etti.

Zaman zaman eline kaynak makinesini alan AK Parti Niğde Milletvekili Özegen, sanayi tavasından da tatmaktan geri kalmadı.

Tek tek tüm esnafları dolaşan Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, bundan sonrada ziyaretlerine hız kesmeden devam edeceğinin sinyallarini verdi.

Ziyaretleri sonrası AK Parti Niğde Milletvekili Özegen, Şanlıurfa’nın Suruç İlçesinde önceki gün meydana gelen terör olayını da değerlendirdi.

Milletvekili Erdoğan Özegen; “Çok elim bir hadise ile karşı karşıyayız. Bu olayların zamanlaması dikkat çekici bir olaydır” dedi.

Suruç’ta meydana gelen terör saldırısında ölenlerinin sayısının 31’e yükseldiğine vurgu yapan Özegen; “Olayda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza ise şifa diliyorum” şeklinde konuştu.

“Terörün dini diyaneti meşrebi siyasi kanaati olmaz” diyen Milletvekili Özegen; “Terörist insanlık düşmanıdır. Gerçekten halkımızın düşmanı olan bu terörist gruplara karşı bütün halkımız el ele vererek ancak bu teröristlerin istedikleri sonuçları önleyebiliriz” dedi.

Niğde Milletvekili Özegen; “Hepimizin bütün farklılıklarımızı bir kenara bırakarak ortak bir yerde buluşmamız lazım. O da hayatta kalma hakkını korumaya dönük olarak, terörün karşısına bir mesafe koymak durumundayız” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim