Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde İl Başkanlığı ve Saadet Partisi (SP) İl Başkanlıkları, İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek, “birlik” mesajı verdi.

  Türkiye erken seçim çağrılarıyla 2023’e ilerlerken Millet İttifakı da çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda CHP Niğde İl Başkanlığı ve SP Niğde İl Başkanlığı, İYİ Parti Niğde İl Başkanlığını ziyaret etti. Birliktelikte CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun, İYİ Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan, SP Niğde İl Başkanı Ahmet Binici, CHP Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı ve partililer yer aldı. “Birlik” vurgusu yapılan toplantıda, esnafın sorunları, Niğde’de Millet İttifakı olarak yapılabilecek çalışmalar ve Türkiye’nin içinde bulunduğu gündem hakkında fikir alışverişi yapıldı.

“ÜLKEMİZİ İÇİNE DÜŞTÜĞÜ BATAKLIKTAN ÇEKİP ÇIKARACAĞIZ”

 Toplantının ardından CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem yazılı bir açıklama yaparak, değerlendirmede bulundu. Adem açıklamasında, “Ülkenin içinde bulunduğu durumu konuştuk ve Niğde de birlikte daha güçlü bir şekilde çalışıp, sık sık bir araya gelerek ortak çalışmalar yürüterek, Niğde’de Millet İttifakı’nı ilk seçimde birinci sıraya getirmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya başladık. Esnafımızın, çiftçimizin, işletmecimizin, memurumuzun, işletmecimizin, öğrencimizin, emeklimizin, ev hanımlarımızın ve tüm yurttaşlarımızın ihtiyaçlarını, isteklerini tek tek irdeledik. Sahada da bu çalışmalarımızın yansıması olacak. Ülkemizi içine düştüğü bataklıktan çekip çıkaracağız. Bu noktada Sayın İl Başkanlarına ve yönetimlerine destekleri çok teşekkür ederiz” dedi.

“ESNAFIN, VATANDAŞIN İSTEĞİ ERKEN SEÇİM”

Erken seçim çağrısını da yineleyen Başkan Adem, “Millet İttifakı olarak seçimlerin bu sene içerisinde yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Erken seçim esnafın, vatandaşın isteği. Erken Seçim Türkiye’nin kurtuluşu ve aydınlık yarınlara atacağı ilk adım. 2023’e kadar kaybedecek ne zamanımız ne de paramız yok. Her geçen gün ülkemizin ekonomisinden milyonlarca lira eksiliyor. Her geçen gün bir çiftçimiz, esnafımız daha elini sektörden, üretimden çekiyor” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim