MHP 12 Haziran seçimlerine iddialı hazırlanıyor. Önceki akşam bütün MHP’lilerin özlediği tablo gerçekleşti. Eski Niğde Belediye Başkanı Murat Zeren, MHP Niğde Milletvekili Mümin İnan, Bor Eski Belediye Başkan Adayı Ahmet Ermiş, Bor Eski Belediye Başkanı Yavuz Can ile birlikte eski ve yeni yüzlerce partili Niğde Milletvekili adayları Hikmet Bekil, Hüseyin Alınak ve Mahide Yaramış’ın etrafında kenetlendi.
 
İl Başkanı Şakir Sevdi, kısa bir konuşma yaparak “Bize eleştirenler bu tabloyu görünce ne yapacaklar. Biliyorlar ki onlardan tek hesap soracak olan MHP olduğu için bizden korkuyorlar. Onun için bize saldırarak bizi yıpratmaya, bize komplolar kurmaya çalışıyorlar. Ama AKP’nin sonu geldi. Gücümüze yalnızca halktan alan Milliyetçi Hareket’in karşısında hiçbir güç dayanamaz” dedi.
 
Eski Niğde Belediye Başkanı Murat Zeren partililere hitaben yaptığı konuşmada “Niğde’de MHP bitti diyenler, MHP’yi bitirmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Ben bütün varlığımla 12 Haziran’da 3 adayım 3’nüde meclise göndermeye ant içtim. İnanıyorum ki Niğdeli adaylarımıza sahip çıkacak, destekleyecek ve onları bağrına basarak temsilcileri olarak meclise gönderecektir. Bunun başka bir yolu yok. Biz partimize olan sevgimiz, vatanımıza karşı duyduğumuz sorumluluk, insanlara duyduğumuz hizmet aşkı, 12 Haziran’da sandıktan MHP’yi çıkaracaktır. Murat Zeren nerde diyenler işte görsün, hep olduğu yerde yani yetiştiği, büyüdüğü ülkücü camianın beşiğinde MHP’dedir.” dedi.

2023 Lider Ülke Türkiye ideali için çalışıyoruz
 
MHP 1. Sıra Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil yaptığı kısa konuşmada “AKP bizden korkuyor. Korkmaya devam etsin. İktidarın bütün nimetlerini kullanarak bize saldırsalar da 25 gün sonra o koltuktan ineceklerdir. Bunun başka bir yolu yok. Bu halk artık onlara gereken cezayı verecek. Bizlerin iktidar yürüyüşü 12 Haziran’da sandıktan tek başına çıkana kadar devam edecektir. Her ülkücü üzerine düşen sorumluluğu yapacak, halka programımızı anlatacaktır. Sandığına sahip çıkacaktır. Bizlerin sevdası AKP gibi koltuk sevdası değil, hizmet sevdasıdır. Bizler kimsenin kölesi olmadık halkımızdan başka, bunun için halkımıza köle olmak için bu kutsal yola baş koyduk. Bedel ödemekten hiçbir zaman çekinmedik. Bu davaya gönül veren yiğitlerimizle “2023 Lider Ülke Türkiye” ideali için çalışıyoruz. Buradan Niğdeli hemşerilerime sesleniyorum. MHP, gümbür gümbür geliyor. Hem de öyle böyle değil. Açık ara önde geliyor. Gittiğimiz her yerde, görüştüğümüz her insanda bize karşı duyulan sevginin tarihi yok. AKP’liler bu gerçeği bildiği için bize komplolar düzenlemeye çalışıyorlar ama kendileri de biliyor ki bizi onlar asla bitiremeyecek. 12 Haziran’da 3’te 3 yapma iddiamızdan hiç vazgeçmeden çalışmaya devam edeceğiz” diyerek konuşmasını bitirdi.
 
 
Gövde gösterisi sırasında davul ve zurna eşliğinde partiler mehter marşı eşliğinde slogan atarken, İl Başkanı Şakir Sevdi bisküvi ve lokumdan oluşan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin siyasi litarütüre kazandırdığı “püsküvit” dağıttı.


Editör: TE Bilişim