Dün Aksaray’da MHP Daraltılmış Bölge Toplantısında 4 il ortak basın açıklaması yaparak Devlet Bahçeli’ye kesintisiz destek kararı aldı.

Haber- Foto: Gökhan ÖZBEK / TyN HABER

 

MHP Aksaray İl Teşkilatının ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, MHP Genel Başkan Yardımcısı Reşat Doğru, MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, MHP Aksaray İl Başkanı Rıfkı Karabatak, MHP Nevşehir İl Başkanı Serkan Bedirthanoğlu, MHP Kırşehir İl Başkanı Cemil Cahit Pişkin ileçeşitli yönetsel görevlerde bulunan 150 partili katıldı.


Yakşalık 4 saat süren istişare toplantısı öncesi partililer Aksaray İl Başkanlığı’nda ortak deklarasyon yayınlayarak MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi 4 Kasım’da yapılacak olan 10. Olağan Büyük Kurultayda desteklediklerini ilan ettiler.


Ortak basın açıklamasını yapan Aksaray İl Başkanı Rıfkı Karabatak, ülkenin kritik bir süreçten geçtiğini ifade ederek büyük kurultayda bir liderlik sorunu görmediklerini ifade ederek Dr. Devlet Bahçeli’yi kesintisiz destekleme kararı aldıklarını ilan ettiklerini beyan etti.


27 Ekim 2013’de Milliyetçi İktidar Kurulacak!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Reşat Doğru yaptığı konuşmada ülke ve dünya konjonktürünü değerlendirerek MHP’nin çözüm alternatiflerini sıraladı. 27 Ekim 2013’de yapılması planlanan seçimde MHP’nin patlama yapacağını ifade eden Doğru; “AKP iktidarından bunalan vatandaşlarımız, 27 Ekim 2013’de MHP2yi tercih ederek ülkenin yeniden kurtuluşuna katkı sunacaklar. Milliyetçi Hareket Partisi iktidarlığında alt üst edilen tüm kırmızı çizgilerimiz yeniden saygınlık kazanacak, ülke başı dik ve onurlu hal alacaktır!” dedi.


Şehitlikte Yasin-i Şerif

İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıdan sonra tüm partililer hep beraber Aksaray Şehitliği’ni ziyaret ederek, Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerin ruhlarına Yasin-i Şerif okutarak aziz şehitlerimizi andı!


İstişarede Niğde Damgası!

Daraltılmış Bölge Toplantısı için il ilçe başkanları  ile beraber üst kurul delegelerinin davetli olmasına rağmen, Niğde toplantıda İl Başkanı Hakan Er, Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın, İl Genel Meclis Üyeleri Tahsin Eren, İbrahim Uzun ile birlikte üst kurul delegeleri ile birlikte 80’ü aşkın partili yönetici katıldı. Toplantıda sık sık Niğde’de oluşan millieyetçi sinerji değerlendirirken İl Başkanı Hakan Er, yaptığı konuşmada uzun süre partililerce ayakta alkışlandı.

MHP’li Er konuşmasında gelinen süreci değerlendirerek; Bizler Milliyetçi Hareket Partisi’nin birer sıra neferi olarak, ülkücülük idealinin bu topraklarda mutlaka iktidarla taçlanacağına kuşkumuz olmadan, mücadelemize aralıksız devam ediyoruz.

Böylesine kutsal bir mücadelede teferruatları tartışmak, kişilerin davranışlarını sorgulamak gibi bir lüksümüz hiç olmadı, olmayacak!

İdealimizin büyüklüğü karşısında, ülke çapındaki sorunların büyüklüğü yadsınamaz! Ama davamızın refleksi bu sorunları çözecek güç ve iradeye her daim sahip olmuştur.

Bu davanın yegane şerefli partisi olan Milliyetçi Hareket Partisi,  bu topraklarda filizlenen, kök salan ve Orta Asya’dan Balkanlar’a, Kafkaslar’dan Ortadoğu’ya kadar her santimetre karesinde hayat bulan bir mihenk taşı olduğu asla ama asla unutulmamalıdır.

Böylesine kutsal bir davanın, böylesine büyük bir partinin ve böylesine önemli sorumluluğun elbette liderliğe, üstelik tartışmasız bir liderliğe ihtiyacı vardır. Bizler ne şanslı bir davanın neferleriyiz ki bu davaya hayat veren Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’ten sonra bu davayı omuzlayan, yükselten ve yücelten bir liderimizin varlığı partimize hayat vermektedir.

İşte böylesine kutsal bir inançta, sorumlulukta MHP’de hiçbir zaman liderlik sorunu olmadığı kanaatindeyiz. Üstelik aksini iddia ederek yola çıkanların bu davayı küçülttüğünü, bu davayı yok saydığını dahası kişisel hesaplarını partinin üstünde tuttuğunu düşünüyoruz. Bunun için bu davanın mutlak ve ebedi bir liderliği vardır. Bu lider sadece bizim için değil, bu davaya umut bağlamış milletimizin lideri olan Sayın Dr. Devlet Bahçeli’dir.

Bizler dün olduğu gibi, bugünde ve yarında bu vasıfların hepsini taşıyan ve önderliğinden asla kuşku duymadığımız Dr. Devlet Bahçeli’nin arkasından yürümekten onur duyacağız. Bizler bu açıklama ile açıkça beyan ediyoruz ki , Türkiye zor bir süreçten geçerken, bölücülük tehlikesi bu kadar nüksederken Dr. Devlet Bahçeli’nin liderliğinden başka bir alternatifimiz yoktur. Bunun için MHP Niğde Üst Kurul Delegeleri olarak Devlet Bahçeli ile yol arkadaşlığımıza kesintisiz ve koşulsuz devam edeceğiz. Kendisi bizimle yürüdüğü sürece, Ülkücülük davasının bir sıra neferi olarak 3 hilal bayrağını daha yükseltme noktasında kararlılığımız sürecektir.

MHP Liderliği demek, milliyetçi ve vatanseverler için Bağımsız Türkiye Liderliği demektir. Bu ülkü ve inançla Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in vefatından beri aralıksız çalışmakta, mücadelesini sürdürmektedir. Kendisinin davasına olan hizmeti hiç kuşkusuz tartışılamaz ve yadsınamazdır. Böylesini büyük bir liderin sıra neferi olmak ise biz ülkücüler için büyük bir övünç kaynağı ve de büyük bir ivmedir. Bu bilinç ve inançla kongrenin liderimiz Devlet Bahçeli lehine sonuçlanacağından asla kuşkumuz da yoktur. 4 Kasım’da yapılacak olan büyük kongremizde Liderimizin işaret ettiği yoldan yürüyecek ve bu inançla Lider Ülke Türkiye idealinde çalışacağız.

4 Kasım’da gerçekleşecek olan kongremiz sadece liderlik yarışına indirgemek isteyen sığ beyinlere buradan sesleniyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Teşkilatı olarak bu kongreyi Türk-İslam aleminin kuvay-i milliyesi olarak değerlendiriyoruz. Ankara’da yükselecek milliyetçi tavır, kısa sürede bu coğrafyaların ötesinde yankılanacaktır.

Bunun için Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde bu bilinçle hareket etmek, 4 Kasım’da Türk’ün dirilişini tüm Dünya ya ilan etmek için bulunacağız.

Kongremiz başta AKP’den bunalan milletimiz fertlerine umut olacak, kongremiz Siyonist baskılarla zulme maruz kalan Filistinli kardeşlerimizin ışığı olacak. Kongremiz bağımsızlığını isteyen Doğu Türkistanlı kardeşlerimizin sevdası olacak. Kongremiz Türk’ün asil toprağı olan Kerkük’te,, Musul’da Türklük şuurunun yılmaz bayrağı olacaktır. Kongremiz emperyalist saldırı altında direnen tüm İslam Aleminin kurtuluşu olacak. Kongremiz Amerikan saldırganlığa dur diyenlerin mihenk taşı olacak. Kongremiz liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin dünya lideri olduğunun ispatı olacaktır.

Buradan son defa Tüm ülküdaşlarımıza sesleniyorum böylesine onurlu ve kutsal davada güçe, imana ve inanca ihtiyacımız vardır. Ve bu güç Ebedi Başbuğumuz Gazi Mustafa Kemal’in beyan ettiği “Damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur!”

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Ne Mutlu Türküm Diyene!” dedi.

Aksaray MHP İl başkanı Rıfkı Karabatak

Serkan Bedirhanoğlu Nevşehir İl başkanı

Cemil Cahit Pişkin Kırşehir İl başkanı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Resat Doğru

Editör: TE Bilişim