Bağlama Kasabası Belediye Başkanı Murat Karakuzu, Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur ve partililer ile birlikte mazbatasını aldı.

 

30 Mart 2014 Belediye Başkanlığı seçimlerinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Merkez İlçe başkanlığı tarafından yapılan itirazın ardından iptal edilen Bağlama Kasabası seçimleri 1 haziran tarihinde yeniden yapılmıştı. İtirazların ve çalışmaların meyvesini bu kez MHP‘nin Bağlama Belediye  Başkan Adayı Murat Kara Kuzu almış oldu.

 

Konu hakkında açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur “İlçe Başkanlığı olarak çok çalıştık, süreci çok iyi takip edip toplamış olduğumuz bilgi ve verileri iyi kullanarak Bağlama Belediye Başkanlığı seçiminde zafer kazandık. Bu süreçte oldukça sabırlı ve özverili işlere imza atarak başarımızı hep birlikte kutladık. Çünkü yapmış olduğumuz bu girişimler ve aldığımız zafer Tüm Türkiyeye emsal olmuştur. Bu ayrıca gurur verici bir gelişmedir. Gerek teşkilatımız, gerek adayımız gerekse seçmenlerimiz ile omuz omuza 1 Haziran sürecini elimizden geldiğinin fazlasını yaparak neticeye bağladık. Bağlama kasabası önceki dönemde olduğu gibi yeniden Milliyetçi Hareket Partili bir başkana layık görüldü" dedi.



MHP Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur açıklamasının devamında;"Bundan sonrada öncesinde olduğu gibi Bağlama Kasabası alabileceği en iyi hizmetleri alacaktır. Bizler buna inanarak yola çıkmıştık. Değerli Bağlama Belediye Başkanımız değerli kardeşimiz Murat Karakuzu an itibariyle mazbatasını aldı. Kendisine, bağlama kasabasına ve teşkilatımıza hayırlı olsun. Saygılarımızı sunuyoruz. ” diye konuştu.

 

 

Editör: TE Bilişim