MHP Niğde İl Kadın Kolları Başkanı Döndü Gökmen eşliğinde 25 kadın önceki gün yeni yıl dolaysıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Niğde Şubesi’ni ziyaret ederek yanlarında olduğunu belirttiler.


Haber- Foto:  Gökhan ÖZBEK

 MHP’li kadınlar dur durak bilmiyor. Çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Niğde İl Kadın Kolları, kısa sürede Niğde’de siyasetin baş aktörü oldular.

Önceki gün yeni yıl öncesi çeşitli STK ve kuruluşları ziyaret eden MHP Niğde İl Kadın Kolları, son olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Niğde Şubesi’ni ziyaret ettiler.

 

Ziyarete Kadın Kollarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nesrin Ergin ile Niğde İl Kadın Kolları Başkanı Döndü Gökmen  ile 20’yi aşkın partili kadın katıldı.

Ziyarette hazır bulunan şube başkanı Ramazan Yıldız, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktardı.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan İl Başkan Yardımcısı Nesrin Ergin; “Şehitlik biz inanan milliyetçiler için en kutsal mertebedir. Milletimizin karakterlerine işlemiş bu kavramla, elde silah vatan savunmasına katılan ve bu yolda can veren , gazi olan herkes bizim başımızın üstünde yeri vardır. Onun için bizlerin şehit yakınlarına ve gazilere gösterdiğimiz ilgi ve alaka siyasetin üstünde, bir Türklük şuurunun borcudur.” dedi.

Türkiye harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Niğde Şubesi Başkanı Ramazan Yıldız ise; “Derneğimiz Niğde’de yakın bir süre içinde faaliyete geçti. Ama Niğdelilerin ilgisi, şehit ailelerinin dayanışması, gazilerimizin sahip çıkması, toplumla vatan savunması arasında sarsılmaz bir bağ oluşturdu. Bu tür ziyaretlerle gazilerin ve bu uğurda şehit düşenlerin yalnız olmadığını görüyoruz” dedi.

Ziyaret sonrası toplu fotoğraf çektirerek yeni yıl temennilerinde bulunan MHP’li kadınlar, çalışmalarına devam etmek için ziyareti sonlandırıp, başka programlarına devam ettiler.

 















Editör: TE Bilişim