31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Bor İlçesi MHP İl Genel Meclisi üyesi adayları İsmet Ünver, Cem Görgün, Mehmet Şimşek ve Nihat Palta seçim çalışmalarına aralıksız köy ve kasaba ve Bor merkezinde devam ediyor. Gittikleri her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan MHP il genel meclis üyesi adayları karşılaştıkları ilgi karşısında moral bulurken çalışanlarına hız kesmenden devem ediyorlar.

Hata sonu yoğun mesai yapan MHP’li il genel meclis üye adayları Karamahmutlu, Kavuklu, Havuzlu, Postallı, Kürkçü ve Gökbey köylerinde vatandaşlarla buluştular. Vatandaşların kendilerine daha çok güven duyduğunu belirten MHP’li il genel meclis üye adayları köylünün her zaman yanında olduklarını belirterek sorun ve talepleri yerinde dinlediklerini ifade ettiler.

Vatandaştan aldıkları güçle çalışmalarını daha bir azim ve gayretle sürdürdüklerinin altını çizen MHP İl Genel Meclis Üyesi adayı İsmet Ünver “MHP’ye olan teveccühün her geçen gün arttığı yerel seçimler öncesi bu ilgiyi gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde de görüyoruz. Vatandaşların bizlere karşı gösterdiği ilgi ve samimiyet çalışmalarımızı daha bir şevk ve azimle yapmamızı sağlıyor. MHP’ye olan bu güven ve inancın 31 Mart’ta seçim sandıklarına da yansıyacağına inanıyoruz” diye konuştu. Ünver, MHP olarak yerel seçimlere iddialı hazırlandıklarını gerek belediye başkanlığı olsun, gerek meclis üyelikleri olsun hepsinde de bütün camia olarak nihai zafer için mücadele verdiklerini söyledi. Ünver, “Bütün arkadaşlarımız camia olarak kenetlenmiş durumda, görevi, yeri ve makamı ne olursa olsun bütün MHP’li kardeşlerimiz canla başla yerel seçimlerde partimizin zaferi için mücadele ediyor, bizde çalışmalarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Milletimizin teveccühünün de bizden yana olduğunu görmek mutlu ediyor” dedi.


 
 
Editör: TE Bilişim