Ramazan ayının gelmesiyle çalışmalarına aralıksız devam eden MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, önceki gün Paşakapı Caddesi esnafıyla buluşarak, onların sorunlarını dinledi. Vatandaşın hükümetin iç ve dış politikaları sert bir şekilde eleştirdiği gözlemlendi.

 

Haber- Foto: Gökhan ÖZBEK / TyN HABER

 

MHP Niğde’de tam kadro çalışmalarına devam ediyor. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte İl yönetimi ve kadın kolları yoğun bir çalışma temposu izleyerek, parti program ve çözümlerini vatandaşa aktardılar.

Önceki akşam iftar öncesi MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, parti yöneticileriyle bir araya gelerek, Paşakapı Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundular.

Vatandaş AKP’den Şikayetçi!

MHP’li Er’in ziyaretleri sırasında vatandaşlar AKP’nin iç ve dış politikalarını sert bir şekilde eleştirerek, MHP’nin güçlü bir alternatif olmasını dilediler.

Suriye politikasının sonucunun kukla kürt devleti oluşumun Suriye’ye uzandığını dile getiren MHP’li Er; “Hükümetimiz her konuda olduğu gibi dış politikada büyük bir gaflet içinde olmuştur. Süreci sürekli Türkiye aleyhine çözülmesine katkı vermiştir. Eğer bugün Suriye’nin kuzeyinde kürt otonom bölgeleri oluşmaya başlıyorsa bunun yegane sorumlusu AKP ve onun dış politikalarıdır” dedi.

Esnafın Hakan Er’i destekleyici açıklamaları dikkat çekerken; “Her türlü ekonomik sorunlar bir şekilde çözülür ama ülkeyi bölme tehdidi yaşatan bu kürt oluşumlara karşı hükümet sadece seyirci kalmaktadır!” dedi.

Kriz Yok Diyenler, Çözüm Üretemezler!

MHP’li Er, esnaf ziyaretlerinde yaşanan ekonomik durgunluğu farkederek vatandaşın çözüm alternatiflerini dinledi. Er esnafla yaptığı diyalogda; “Hükümete göre her şey güllük gülistanlık ama gözden kaçırdıkları bir gerçek var. Oda Niğde’de olsun, Türkiye’de olsun esnafın kan ağladığıdır. Hükümete göre kriz yok! Zaten onlara göre kriz olmadığından çözümde yoktur. Oysa esnaf krizin tam merkezinde ve hükümet kafasını kuma sokarak bu krizi göremiyorlar. Bunun için çözüm üretmekte vatanseverlere, esnafımıza düşüyor. Esnafımızı rahatlatacak uygulama ve programlarla vatandaşımızın karşısına çıkıyoruz!” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren ziyaretlerde vatandaşın MHP Niğde İl Teşkilatına sevgisi ve saygısının yoğun olduğu gözlemlendi.

 

Editör: TE Bilişim