Bor Bahçeli Beldesi Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Bülent Gözüpek, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınla  Cumhur İttifakı ile ilgili sorunlarını dile getirirken, Ak Parti yöneticileri de söylemleri ve tavırları nedeni ile eleştirdi. Niğde’nin en dobra dürüst siyasetçisi olarak ün yapan Bülent Gözüpek, kendi parti yöneticilerine de çağrı yapmayı ihmal etmedi.

Haber: Selim GÖKEL
VİDEO AŞAĞIDA

Milliyetçi Hareket Partisi Bahçeli Beldesi Belediye Başkan Adayı Bülent Gözüpek, Cumhur İttifakı ile olan sorunumuz diye başladığı sosyal medya canlı yanında “ Biz düne kadar Cumhur İttifakından dolayı olan birliktelikten, beraberlikten, ülkenin içindeki beka sorunundan hiçbir taviz vermeden, kimseyle bu konuda dalaşmadan, zede vermeden bu noktaya kadar geldik.

MİLLETVEKİLLERİ VE AK PARTİ YÖNETİCİLERİ BİZİ DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR
Burada yapılan Ak Parti tanıtım programında Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin’in sadece Ak Parti’ye övgü yapması, yaparsa Ak Parti yapar, Ak Parti’yi desteklemeniz lazım demeleri ve Cumhur İttifakı ile ilgili, Milliyetçi Hareket Partisi ile ilgili hiçbir ibare kullanmamaları bizi yürekten ve derinden üzmüştür. Biz burada Cumhur İttifakı konusunda bütün yanlışları eksikleri söyledik, söylemeye de devam edeceğiz” dedi.
 
BİZİM EN BÜYÜK SIKINTIMIZ BİZE BU ŞEKİLDE SALDIRMANIZ
MHP Adayı Bülent Gözüpek açıklamasının devamında; Burada bir  yemek programına katıldık ve kasabamızdaki ciddi eksiklikleri söyledik. Ak Parti’nin hiçbir milletvekili, yöneticisi, elemanı bizim partimiz olan Milliyetçi Hareket Partisine gelmediği gibi, Bahçeli Kasabasının Ak Parti’den 3. Sıra encümen adayı  olan bir arkadaşımız gençleri durduruyor  aynen şöyle bir kelime kullanmıştır. “ Ya o partiye gideceksiniz yada bize gelmeyeceksiniz, yada bize geleceksiniz oraya gitmeyeceksiniz, oyunuzun rengini belli edeceksiniz” diyor. Ben buradan soruyorum, MHP, teröristlerin partisi mi? Burada tabelada  Milliyetçi Hareket Partisi Bahçeli Belde Teşkilatı diyor. Biz sizin oraya girenlere karışmıyoruz, tepki koymuyoruz, koyamayız.  Biz bu ülkenin bekası için gücümüz neye yeterse onu yapacağız diyoruz da, siz hale meydanlarda, gittiğiniz her yerde “ Yaparsa Ak Parti yapar, biz yaparız, Ak Parti’ye destek vermezseniz yardımlarınız kesilir, destek vermeyiz” diyorsunuz. Bende diyorum ki.  Ya arkadaş, ben şimdi Milliyetçi Hareket Partisi olarak, burada belediye başkanlığını kazanacağım. Devlet benim projelerimi yapmayacak mı? Yada burada belediye başkanlığı sürecinde milleti ekmeğe muhtaç mı edeceğiz. Neye istinaden böyle laflar konuşuyorsunuz merak ediyorum. Ben buradan açık yüreklilikle herkese soruyorum. Niğde de ilçelerde ve beldelerde bizim en büyük sıkıntımız, bize bu şekilde saldırmanız” dedi.

BİZE KARŞI YAKIŞIK OLMAYAN YAKLAŞIMLAR SERGİLEMEKTESİNİZ
MHP Bahçeli Beldesi Bülent Gözüpek, Bahçeli Belediyesinin 10 Yıldır Ak Parti’deyken yaptığı hizmetleri sıraladı ve bunların hepsinin eksik ve yetersiz olduğunu ve bu hizmetlerin de devlet yatırımı olduğunu belediye yatırımının  olmadığını belirttiği konuşmasının devamında; Burada bize karşı hiç yakışık olmayan yaklaşımlar sergilemektesiniz. Biz burada muhtar azası değiliz. Koskoca Milliyetçi Hareket Partisinin Belediye Başkan Adayıyız. Ben buradan herkese soruyorum. Biz kimseye iş sözü de vermiyoruz. Burada yapacaklarımız projelerimiz ile gençlere iş sahası açıyoruz. Ablalarımıza,  annelerimize iş sahası açacağız. Bahçeli’nin eksikleri var. Hizmetler bahsedilecekse bu Pazar günü Bahçeli Meydanında “Bahçeli Kasabası Geleceğini Sahip Çık” isimli mitingimiz var. Orada son 10 yılı da ele alacağız” dedi.

MHP BOR VE NİĞDE YÖNETİCİLERİNE ÇAĞRI
Bülent Gözüpek; Şimdi biz burada şunu sormak istiyoruz. Neden yaparsa hep Ak Parti yapıyor da, Milliyetçi Hareket Partisi yapmıyor. Sizlerle 15 Temmuz’da kardeşliğimiz olmasaydı, Ya da Sayın Devlet Bahçeli Bey  yanınızda  durmasaydı, ne yapacaktınız? Bu gün ne yapardınız. Bazı insanların baskı kurmasıyla, stres uygulamasıyla olmaz. Yapılacak en iyi işlerin mücadelesini veriyoruz.  Bizim yapacağımız 14 projemizin hangisi onaylanmayacak. Hangisi onaylamayacak, hangisine red vereceksiniz. Biz terör örgütü belediye başkanı mıyız?  Bizi onere edecek hiçbir yaklaşım sergilemediniz, sergilemiyorsunuz,  aksine bizim  buraya girenlere kota koyuyorsunuz, sıkıntı yaratıyorsunuz, baskı uyguluyorsunuz” diyen Bülent Gözüpek kendi parti yöneticilerine çağrı yaptı.
 
 
Editör: TE Bilişim