Milliyetçi  Hareket Partisi (MHP) 27. Dönem Niğde Milletvekilli aday adayı Alaattin Sonat, kente gelişinde 200 araçlık konvoyla karşılandı.  

MHP İl Başkanı Ali Güngör, il genel meclis üyeleri, diğer milletvekili aday adaylarında yer aldığı basın açıklamasına Partililerin yoğun ilgi gösterdi.

MHP Niğde Milletvekili Aday Adayı Sonat: “Ülkemiz sıkıntılı bir süreçten geçti. Seçimler erkene alındı. Genel Başkanımızın söylediği gibi birliğe beraberliğe ihtiyacımız var. 24 Haziran milletvekilliği seçimleri Cumhurbaşkanlığı seçiminde ilimizle beraber sizlere hizmete talibiz. 23 yıldır kamu görevlisiyim. Ankara’da görev yapıyorum. Niğdeliyim. Niğde’de olmaktan onur gurur ve şeref duyuyorum. Sizlerle beraber olmak bizlerin olmazsa olmasıdır. Bu zorlu süreçte üstemize düşen bir vazife olursa emrinizdeyiz. Aday adayı olarak huzurunuzdayız.  Aday oluruz olmayız. Biz yine sizlerin emrindeyiz. Yine partimizin emrindeyiz. Hiçbir zaman Milliyetçi Hareket Partisinin çizgisinden ayrılmadım. Allah ömrümün son nefesimi MHP çatısı altında nasip eylesin. El ele tutuşacağız. Partimizi en iyi noktada Ankara’da temsil edeceğiz” dedi

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ÜLKEMİZİN TEMEL TAŞIDIR
Tek amacının Niğde’ye hizmet etmek olduğunu söyleyen Sonat: “Aday adaylarımızla hep beraber olacağız ülkemize partimize Niğde’mize hizmet edeceğiz. Başka bir amacımız yok. Halkın huzuruna çıkmak söz vermek kolay iş değildir. Önemli olan seçildikten sonra sizlerle beraber olmaktır. Hangi arkadaşım olursa olsun kim kazanırsa kazansın ahlak içinde olacağından eminim. Milliyetçi Hareket Partililere de bu yakışır. Milli ve Ülkücü hareketin temsilcileri her şeyi yapsa vatanına milletine anasına babasına eşine dostuna bayrağına ihanet etmez. 15 Temmuz hain Fetöcülerin karşısında bayrak gibi durur. İktidar olsakta olmasakta. Mecliste olsak ta olmasak ta. Milliyetçi Hareket Partisi Ülkemizin temel taşıdır”

 
Editör: TE Bilişim