MHP Niğde Milletvekili ve aday adayı Mümin İnan ile MHP Niğde Milletvekili Aday Adayları Ahmet Özbek, Mahide Yaramış, İ. Cezmi Birer, Yusuf Aydın ve İl ilçe teşkilatları, vatandaşların sorunlarını dinlemeye kendilerini tanıtmaya devam ediyorlar.
 
12 Haziran seçimlerine yaklaşık 70, adaylık belirleme sürecine de 10 gün kala MHP’li milletvekili ve milletvekili aday adayları seçim çalışmalarına devam ediyor. MHP Niğde Milletvekili Mümin İnan her gün günde birkaç yer ziyaret ederek vatandaşların nabzını yoklayıp sıkıntılarına çözüm ararken, MHP Niğde aday adayları ise köy kasaba, ilçe merkezleri gibi daha birçok yerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.
Son olarak geçtiğimiz gün Bor İlçesi, Gölcük, Orhanlı, Edikli, Konaklı ve Hüyük’te vatandaşlarla bir araya gelen MHP Niğde Milletvekili aday adayları Ahmet Özbek, Mahide Yaramış ve İ. Cezmi Birer, kendilerini tanıtarak vatandaşların sorunlarına kulak verdiler. Gölcük’te esnafı gezen heyet neredeyse herkesin ortak sorununun ekonomik sıkıntılardan oluştuğunu belirttiler. Konaklı Beldesinde oldukça iyi bir şekilde karşılanan heyet belde teşkilatı ile esnaf ve vatandaş ziyaret leri gerçekleştirdiler. Daha sonra Orhanlı kasabasına geçen Özbek, Yaramış ve Birer, tarım ve hayvancılıkla geçinen kasabasının sulama elektriklerinin borçlarından dolayı neredeyse herkesin haciz yüzünden ekim yapamadığına, çiftçilerin ise kasaba meydanında boş oturmaktan başka bir şey yapamadıklarına şahit oldular. MHP iktidarı ile bütün sorunların tamamının çözülmesi için azami gayret sarf edeceklerini belirten aday adayları, kasabadaki karşılamadan da oldukça memnun kaldılar.

Editör: TE Bilişim