Milliyetçi hareket Partisi Merkez İlçe Genel Kuruluna sayılı günler kala Merkez İlçe Başkanlığına sürpriz bir aday çıktı.

Bu güne kadar kamuoyunda MHP Merkez İlçeye  aday çıkıp çıkmayacağı konuşulurken Avukat Murat Fahri Ertul’un MHP Niğde Merkez İlçeye Aday olduğu öğrenildi.  Bu gelişme üzerine bir süredir Parti içinde Mevcut başkanın seçimlere tek başına gireceği tartışmaları da son bulmuş oldu.  Edinilen bilgilere göre, Bir süredir seçime hazırlık yaparak çalışmalarına devam eden Avukat Murat Fahri Ertul’un mesleğinde ve Partisinde başarılı bir şekilde görevlerini layıkıyla yerine getirdiği öğrenildi.


Bu sürpriz çıkış ayrıca MHP İçerisinde de farklı bir heyecana ve hareketliliğe sahne oldu.  Bir çok isim sürpriz bir çıkışla bir anda gündeme oturan  Avukat Murat Fahri Ertul’un parti içerisinde bir bütünlük sağlayacağını, 2015 Genel Seçimlerinde Niğde’de zafere ulaşmak üzere donanımlı bir kadro ile sahalara ineceği konuşurken, edinilen bilgilere göre yeni yönetimin, şeffaf , adaletli, eşitlik ilkesine önem veren, MHP geleneklerine sahip çıkacak ve Niğde halkının her kesimden vatandaşının sorununa çözüm üretebilen isimlerin bir araya gelecek olan kadrodan oluşacağı konuşuluyor.


Bu son gelişme ile bütün gözler Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Merkez İlçe Kongresine çevrilirken Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Merkez İlçe Başkan Adayı Avukat Murat Fahri Ertul’un adaylığı hakkında önümüzdeki günlere basın açıklaması yapması bekleniyor.


 
 
Editör: TE Bilişim