MHP Merkez İlçe Harp Malulü Gaziler, Şehit Derneğini ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Merkez İlçe Başkanlığı Yönetimi Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği’ni ve yöneticilerini ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur ve Yönetim Kurulu geçtiğimiz hafta açılışı yapılan ve faaliyetlerine başlayan kamu yararına faaliyet gösteren Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği’ne ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletirken Dernek Başkanı Ramazan Yıldız ve Yöneticileri ile görüştü.

YAĞMUR “ÜZERİMİZE NE DÜŞÜYORSA HAZIRIZ”

Ziyarette dernek için ne yapılması gerekiyorsa elden gelen tüm imkanlarla yanlarında olduklarını söyleyen İmdat Yağmur “Biz MHP Merkez İlçe Yönetimi olarak sizlere değer veriyoruz. Terör örgütünün kimi zaman canımıza kimi zaman da bir parçamıza mal olduğu haince saldırılarını şiddetle kınıyoruz. Doğuda ve Güneydoğu da yapılan uygulamalar değiştirilmedikçe vatandaşı bilinçlendirilip eğitilmedikçe bu illetten çuvallarla da para yığılsa, milyarlarca da teşvik verilse bu kanlı terör örgütünü bugünkü Hükümetin siyasetiyle bitirmek ve sonlandırmak mümkün değil. Bizler bu konuda da üzerimize ne düşerse yapmaya hazır olduğumuzu buradan bir kez daha belirtmek istiyoruz. Acımız ve kayıplarımız ortak” dedi.

YILDIZ: “YAZIKTIR BU GENCECİK FİDANLARA”

Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Ramazan Yıldız, ise bu tür sorunların hep birlikte fakat istikrarlı bir siyasi çizgiyle çözüleceğini belirtti. Açıklamasına devam eden Yıldız “20 yaşında gencecik delikanlılar gördüğününüz üzere terör illeti yüzünden ya kolunu bacağını yada geride acılı aileler bırakıyor. Yazıktır bu gencecik fidanlara. Hepsi bizerin kardeşidir. Bizler bir bütünüz, buna inanmalı ve bunun için ne gerekiyorsa yapılmalı ve yapılmasına da destek vermeye hazırız” dedi.

VİCDANLAR NASIL KABUL EDER!

Son günlerde hükümetin gündeme getirdiği ve çokça tartışılan “sivil şehitlik” konusuna da değinen Yıldız, “Böyle bir şeyi duymamız bile bizleri bir kez daha yaraladı ve şehit etti. Böyle bir uygulamayı vicdanlar nasıl kabul eder inanamıyorum. Bizler bu konuda bir sürü mücadele ettik ve Türkiye genelindeki tüm dernekler bir bütün olarak buna dik durduk ve kazandık. Senin askerin polisin şehit olacak 35 bin TL tazminat ödeyeceksin, doğudaki güneydoğudaki illegal yolla iş yapanlar öldüğünde 123 bin TL tazminat ödeyeceksin. Bunu kabul etmek mümkün değil, fakat maalesef bu tür uygulamalar yapılıyor. Bir kez yaralanan ve can veren bizler ve ailelerimiz bir kez daha aralanıp can veriyor. Bizler bu ülkenin çocuklarıyız, aynen atalarımız gibi. Bizlerde dernek çatısı altında haklı hakkımızı savunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Cümlelerine sonlandıran dernek başkanı Yıldız son olarak, “Bizlerin yanında olduğunuzu hissettirmeniz ve söylemeniz bizleri bir kez daha mutlu etti” dedi. 





Editör: TE Bilişim