12 Haziran’da yapılacak seçimlere ara vermeden hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi dün parti kurmayları ve adayları ile birlikte Perşembe Pazarını ve esnaflarını ziyaret ederek oy istediler.
 
      MHP Niğde Milletvekili 1.sıra Adayı Hikmet Bekil ile 3. Sıra adayı Mahide Yaramış’ın seçim çalışmalarına MHP İl Başkanı Şakir Sevdi, Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur ile Ülkü Ocakları Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Olcay Kılavuz eşlik etti. Hikmet Bekil, Pazar esnafının sorunlarını dinleyerek kendi proje ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bekil konuşmasında “MHP bugün AKP’nin en ciddi alternatifi olarak karşınızda durmaktadır. AKP İktidarına yaptıklarından dolayı ceza vermek istiyorsak, vatandaşlarımız için en büyük şans 12 Haziran’dır. Bugün çiftçimiz AKP iktidara geldikten sonra 3 katlayan mazot yüzünden tarım yapamamakta, Bugün esnafımız borç batağı içinde yaşamakta, bugün polisimiz gözlerimiz önünde hainler tarafından tokatlanmaktaysa bunun yegâne sorumlusu AKP’dir” dedi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyarette, Niğde’nin tek kadın milletvekili adayı olan Mahide Yaramış’a kadınların ilgisi büyük oldu. MHP Heyetinin dikkatlice vatandaşı dinlediği gözlemlenirken, vatandaştan gelen öneri ve fikirleri İl Başkanı Şakir Sevdi bizzat kendisi not etti. Çevre esnaflarının MHP’de yeni oluşan liste dolayısıyla Hikmet Bekil’i tebrik ederek MHP’nin Niğde’den en az 2 milletvekili çıkaracağını ifade etti.
 
         BU SÜREÇ, HEPİMİZE TARİHİ BİR
         SORUMLULUKLAR YÜKLÜYOR
 
   Hikmet Bekil, vatandaşlara ve partililere de seslenerek “İçinde bulunduğumuz süreç, bize tarihi sorumluluklar yüklemektedir. Geleceğimiz için, çocuklarımızın geleceği için herkes büyük bir sorumluluk bilinci içinde hareket etmek zorundadır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin önerliğinde yürüttüğümüz seçim çalışmaları mutlak bir başarı ile taçlanmalı bu başarı MHP’nin başarısından çok Türkiye’nin başarısı olarak algılanmalıdır. Ekonomik sıkıntıların olmadığı, bölünme korkusunun yaşanmadığı, yoksulluğun ve yolsuzluğun kalktığı bir Türkiye istiyorsak herkes üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmak zorundadır. Bu sorumluluk bize lüks değil milletimizin bize verdiği görevdir” dedi.

Mahide Yaramış ise kadınlara Niğde’nin tek kadın milletvekili adayı olduğunu ifade ederek “Anadolu kadınına değer veren, emeğine saygı duyan, ülke yönetiminde söz sahibi olmasını isteyen partimiz, beni sizlerin karşısına çıkarmıştır. Bizler biliyoruz ki Anadolu kadınının cefakârlığı bu ülkeyi kurmuştur. Bugünse sizlerin güveni ve desteği MHP’yi iktidara taşıyacaktır” diyerek seçmenlerden oy istedi.
 


Editör: TE Bilişim