MHP Bor İlçe Başkanlığı Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bor İlçesinde esnaf ve vatandaşlarımıza  Harita üzerinde Türk Bayrağı ile Atatürk’ün “ Ne Mutlu Türküm Diyene” veciz sözü yazılı bayrakları Cuma gününden itibaren,  esnaf ve vatandaşlara dağıtacak.

  

MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın yaptığı açıklama da ; Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkmak  bölünmeye dur demek için 19 Mayıs da Milli Birlik ve Bütünlüğümüzün sembolü olan Türkiye Haritamızla birlikte şanlı bayrağımızı tüm hemşerilerimize dağıtmayı kendimize bir görev ve borç biliyoruz”  dedi.

 

MHP ilçe Başkanı Şefik Çalgın  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle yayınladıkları kutlama mesajında  şunları söyledi :

 

 19 Mayıs 2013 Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ülkü arkadaşlarının, Samsun’a çıkarak kurtuluş mücadelesini başlatmalarının üzerinden 94 uzun yıl geçmiştir, Azametli bu ruhu sonuna kadar muhafaza edeceğimizden ve milli birliğimize yönelen her türlü tehdide karşı, Samsun’a çıkan iradenin sahip olduğu inançla cevap vereceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır.” dedi.

 

 

MHP Bor İlçe Başkanı Çalgın ; Bu anlamlı tarihin yıl dönümü, aynı zamanda “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak da kutlanmaktadır. Geleceğimizin güvencesi sevgili gençlerimizin, dünün muhterem hadiselerini iyi öğrenerek, onlardan sonuçlar çıkarmaları çok önemlidir. Millet olarak nereden gelip nereye gittiğimiz konusunda kafalardaki berraklık, kökeni geçmişe dayanan sorunlar karşısındaki milli tutum, ‘geleceğin Türkiye’sine ben nasıl katkı sağlarım’ kaygısı ve ecdadımızın hürmetle yâd edilmesi gençlerimizin başlıca sorumlulukları arasındadır.

Bunun yanı sıra, yarının yetişkinleri olan gençlerimize; mutlu, huzurlu ve donanımlı olmaları için her türlü desteğin verilmesi, iyi yetişmeleri konusunda önlerine çıkan sorunların giderilmesi hepimizin görevi olmalıdır.

 

19 Mayıs 1919’un bu çok özel yıldönümünde, aziz milletimizin ve değerli gençlerimizin bayramını içtenlikle kutluyorum.

 

Samsun’dan başlattıkları kurtuluş mücadelesiyle, bizlere kutsal bir vatan emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli kahramanlara Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, aziz hatıralarını şükran, minnet’le  anıyorum” dedi.

 





Editör: TE Bilişim