Seçimler yaklaştıkça Niğde’de siyaset hareketlendi. MHP süreci yaşıyor.

Haber: Selim GÖKEL


 Geçtiğimiz hafta sonu Ulukışla İlçe kongresi yapıldı. Tek aday ile gidilen kongrede Ahmet Yaşar Meral  İlçe başkanı seçildi.

Bu hafta sonu ise Bor İlçe kongresi var. MHP Bor İlçe Başkanlığı için iki aday var. Ziraai ilaç firma sahibi eski il genel meclis üyelerinden Mehmet Şimşek ve Eski belediye başkan adaylarından müteahhit Ahmet Ermiş aday olduklarını açıklamışlardı.

MHP’nin Bor İlçe Kongresi  25 Ocak 2015 Pazar günü yapılacak. Genel Merkez’den üst düzey katılımların olması bekleniyor. Her iki aday da çalışmalarına devam ediyor.

MHP’nin henüz tarihi belirlenmeyen Niğde il kongresi de var. MHP'de il başkanlığına aday olan bir kaç isim var. MHP Niğde'de sancılı günler yaşıyor. Bütün hesaplar hep il kongresi ve milletvekilliği seçimlerindeki adaylığana göre yapılıyor. Grup çalışmaları zaman zaman hizipleşme kokuları geliyor ama MHP gibi aksiyoner partide bu durum gayet  normal görüyor.

MHP Bor ilçe kongresi öncesi Kemerhisar’da  birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi. Kemerhisar’da belde başkanlığına Erdem Yar  atandı. Atama için yapılan törende  partililer bir araya gelerek son günlerin stresini attılar.

Kemerhisar’da yapılan yemekli toplantıda, yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi. 


Editör: TE Bilişim