MHP İl Başkanlığı görevine atanmasının ardından parti binasında bir toplantı düzenleyen Başkan Cumali İnce MHP il binasında partililerle bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

MHP İl Binasında düzenlenen toplantıya, MHP Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Hakan Er, Merkez İlçe Başkanı Av. Emin Alper Öztürk, İl Genel Meclis Üyeleri, ilçe başkanları, yeni yönetim kurulu üyeleri, parti teşkilatı görevlileri ile çok sayıda partili katıldı. 

MHP İl Başkanı Cumali İnce toplantıda yaptığı açıklamada Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin selamlarını getirdiğini belirterek, “Partimizin genel merkezi tarafından Niğde İl Başkanlığı görevi şahsıma verilmiştir. Bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik içerisinde teşkilatlarımızın tüm kademeleriyle uyum içerisinde çalışarak, 2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere en güzel şekilde hazırlanacağız. Partimizin başarısın artırmak için gece gündüz demeden çalışacağız.  Bu bir bayrak yarışıdır, biz aldığımız bu kutsal görevi en iyi şekilde yapmaya partimize, Niğde’mize ve sizlere layık olmaya çalışacağız. Bütün partililerimizle el ele verip, birlik ve beraberlik içerisinde başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Cumali İnce Başkanlığında oluşan MHP Niğde İl Yönetiminde ise şu isimler yer aldı; Abdullah Şaşmaz, Abidin Koyuncu, Adem Aksoy, Adem Çelik, Adem Deniz, Adem Özsaraç, Aldonat Atlı, Ali Cengiz Demiray, Ahmet Şentürk, Ayhan Varol, Aytekin Tükenmez, Berkay Yazır, Beşir Gümüş, Cafer Öztürk, Celal Sürme, Cem Yılmaz, Durmuş Bingül, Emrullah Türe, Gökhan Budak, Hacıali Çicek, Hakan Algar, Hüseyin Güngör, İbrahim Beyazova, İmdat Yağmur, M. Fatih Ceylan, Mehmet Kirazcı, Metin Gökdemir, Metin Yavuz, Murat Balkaş, Murat Fahri Ertul, Murat Kaya, Mustafa Kahraman, Mustafa Öztemur, Muzaffer Özkal, Naci Özdemir, Nurhan Değirmenci, Nuriye Özcan, Osman Karapınar, Salim Gürbüz, Sedat Günindi, Ufuk Öztekin, Yasin Bostan, Yavuz Eren, Zeynep Aksu, Murat Erdoğan, Ahmet Mutlu, Cavit Burak Ersönmez
 
Editör: TE Bilişim