Bor Sanayi girişinden yaklaşık bin araçla karşılanan MHP 25. Dönem Milletvekili adayları Vedat Bayram, Dr. Murat Işıklı ve Mimar Hakan Er burada partililer tarafından coşku ile karşılandı.

Haber: Selim GÖKEL
Foto-Video: Enes Can ÖZMEN


VİDEONUN DİĞER BÖLÜMÜ AŞAĞIDA

 

Karşılamada, Niğde’den öte Bor İlçesinden katılımın daha çok olduğu ve Bor MHP teşkilatının  daha organize çalıştığı görüldü.

 

Partililer ile Bor Şehir merkezinden geçen konvoy yoğun trafik karşısında uzun zamanda Niğde merkeze ulaşabildi.

 

Otobüs içinden Bor ve Niğde halkını selamlayan adaylara vatandaşlar bozkurt işareti yaparak karşılık verdi.

 

Niğde’de şehir turu atan adaylar ve beraberindeki yüzlerce araçlık konvoyun gezintisi   Bor Caddesi üzerindeki MHP Seçim irtibat bürosunda sonuçlandı.  

MHP Seçim Bürosu önünde, Altunhisar ilçesine giden partililerin olduğu Ak Parti otobüsü trafik ışında beklerken, MHP'li gençler otobüse bozkurt işareti yaptı.  Bozkurt işareti  yapan bazı gençler  otobüs içerisinden hareket yapıldığı gerekeçesi ile otobüse yumruk attılar. Yeşil ışığın yanmasından sonra bölgeden uzaklaşan Ak Parti otobüsü kısa süre gerginliğe neden oldu. 

 

MHP Seçim İrtibat Bürosunun açılışında dualar edildi, saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından büronun kurdelası kesildi. Seçim bürosunda partililerin tek tek tebriklerini kabul eden MHP Adayları için kurban kesildi.

 

Seçim bürosu açılışında ilk konuşmayı MHP Niğde İl Başkanı Ali Güngör yaptı. Ali Güngör, Akp iktidarını eleştirirken, 7 Haziran seçimlerinin önemini anlattı ve adayların kısa tanıtımını yaptı.

 

Birinci sıra adayı Vedat Bayram ise burada kalabalık bir partili gruba yaptığı konuşmada; “İktidar partisi ekonomi, sağlık ve eğitim gibi sorun olan konular ile birlikte, Türkiye’yi zor duruma sokan, Türkiye’nin bekası ile ilgili sıkıntıları ortaya çıkaran çok tehlikeli bir oynaşa girmiştir. Bu oynaş kardeşlik havası ile yutturulmaya başlanmış ancak arkasında türlü turlü oyunlar ortaya çıkmıştır. Böylesi bir durumda bizim boş durmamız, rahat etmemiz gibi bir hadise söz konusu olamaz. Türk Milleti ve Niğdeliler açlığa ve sıkıntıya katlanabilir ama bölünmeye asla katlanamaz. Şu oynanan oyuna bakın, damar Niğde’de, memleketimiz Niğde nelerle karşılaşıyor. Yarın öbür gün bu adamların tezgahlarına uyan, bunların bu oyunlarına gelirse yapılacak ilk iş ben burada Niğdelilerin huzurunda söylüyorum ki bu AKP-DTP koalisyonudur”dedi.

 

Bu sıkıntı çeken emeklimizin, sağlık sorunları ile inim inim inleyen Niğdelilerimizin sorunlarından da üzüntülerimizden de dertlerimizden de çok daha büyük bir felaket olur. Türk Milletinin içinden sinesinden  bir hareket olarak  işimizi gücümüzü bıraktık. Yarın itibarıyla işimizle gücümüzle vatanı böldürtmeyeceğiz. Adı geçen nedenle duasını yapıp kurbanını kestiğimiz bu karargah bu adamların oyununu bozmak için açılan bir yuvadır. Burada sadece Milliyetçi Hareket Partili arkadaşlarımızın değil, bütün Niğdeli kardeşlerimizin gelecek bu probleme, bu tehlikeye çözüm arayacaktır. Bizi karşılayıp yüreğinize bastığınız bugün mutlu olduğumu, emrinizde olduğumu,  kol kola olduğumuzu belirtmek istiyorum. Hakan vekilim, Murat vekilim ve il başkanımın da dediği gibi. Bizim için önemli olan vatandır gerisi de teferruattır ” dedi.

 

Vedat Bayram’ın konuşmasının ardından, ikinci sıra adayı Dr. Murat Işıklı ve Mimar Hakan Er kısa bir konuşma yaptılar.



 

Editör: TE Bilişim