MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Kayseri’de aday tanıtım toplantılarının ikincisi yapıldı

Kayseri’ye öğle saatlerinde gelen Dr. Devlet Bahçeli’yi kalabalık bir partili karşıladı. Kadir Has Kongre Merkezinde yapılan aday tanıtım toplantısında çevre il, ilçe ve belde adayları açıklandı.

Aday tanıtımı yapılmadan önce MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli salonu dolduran partililere bir konuşma yaptı. Konuşmada Hükümetin ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün bazı uygulamalarını sert bir dille eleştirdi.

MHP Lideri Bahçeli’nin konuşmasının ardından Aday tanıtımına geçildi. Niğde Belediye Başkanlığı adaylığı için Fikret Çıtırgı açıklanırken, İlçelerden sadece Çiftlik İlçesi adayı Serkan Güzel açıklandı. Kayseri’deki aday tanıtım toplantısında açıklanmayan Niğde’nin diğer  ilçeleri ve bazı belde adaylarının Genel Merkez tarafından onaylanmasının ardından il ve ilçe teşkilatı tarafından  açıklanacağı bilgisi edinildi.

Kayseri’deki tanıtım toplantısına Niğde İl Başkanı Nuri Ertan, Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın başta olmak üzere ilçe, belde yöneticileri ve partililer katıldı.

MHP’nin açıklanan Belediye Başkan Adayları

 

Niğde Merkez Fikret ÇITIRGI

Bor Bahçeli Ertuğrul Çelenkoğlu

Çiftlik Serkan Güzel

Çiftlik Azatlı Rasim Aydın

Çiftlik Bozköy Ramazan Kanel

Merkez Sazlıca Mustafa Uysal

Merkez Değirmenli Yıldıray Tok

Merkez Konaklı Maksut Özçelik

Merkez Bağlama Murat Erdoğan

Merkez Hacıabdullah İsmail Katırcı

Merkez Dündarlı Hüseyin Çıkan

Merkez Gümüşler Talip Akdoğan

Merkez Kiledere Cengiz Tereci

Merkez Karatlı Osman Öztürk 


Editör: TE Bilişim