Yerel seçimler için hem adayını ilk açıklayan hem de en erken seçim çalışmalarına başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl başkanlığı önümüzdeki günlerde büyük bir program tertipleyeceklerini ve projelerini açıklayacaklarını il başkanı Nuri Ertan aracılığı ile yaptı.


Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanı Nuri Ertan yaptığı yazılı açıklamada şu bilgilere yer verdi:

Milliyetçi Hareket Partisi olarak yerel seçimlere yönelik bütün hazırlıklarımızı profesyonel bir ekip, akademik bir kurul ve oluşturulan seçim komisyonu marifeti ile sürdürüyoruz. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde Niğde’miz ile ilgili planlamaları, projeleri  kısa-orta-uzun vadeli olarak hazırlıyorlar. Niğde’mizin gelişmesi, büyümesi ve sorunlarını çözerek yaşanılabilir bir hüviyet kazanması için gerekli bütün hazırlıklarımızı eşgüdümlü olarak tasarlıyoruz.

 Tabi Belediye Başkan Adayımız Sayın Fikret Çıtırgı Bey de yine parti teşkilatımızın yaptığı planlama doğrultusunda aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Nitekim yaptığımız esnaf gezileri, ev sohbetleri, halk ziyaretleri göstermiştir ki, Niğdeli hemşerilerimiz büyük bir iştiyakla MHP yönetiminin belediyeyi devralmasını beklemektedir.

Biz de halkımızın bize olan teveccühünü boşa çıkarmayacağız. Yaşatma ideali ve Millete vefa şuuru ile hazırlandığımız belediye yönetiminde nefsimize değil neslimize hizmet edeceğiz. Felsefemiz “Gönül seferberliği  ile Yeni Niğde İçin El Ele” diyerek halkımızı hak ettiği  hayat standartlarına kavuşturma idealidir.

Bu arada artık yeni bir miladi yıla giriyoruz. 2013 yılı hem dünyada hem ülkemizde hem de ilimizde çok da parlak geçmedi. Şüphesiz bunda dünyadaki küresel emperyalizmin, ülkemizdeki hakim erkin baskıcı ve toplumsal bütünlüğü gözetmeyen yaklaşımı ve ilimizde ortak aklın ortaya konmadı anlayışların büyük etkisi olmuştur. Temennimiz o ki 2014 yılı; insanlığa, ülkemize ve şehrimize hayır, huzur ve yaşanılabilir bir ortama vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyorum. Bunun için Allah’ın izni ile hak ve hukuk çizgisinde bir anlayışla siyaset yapan Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarı elzemdir.




Editör: TE Bilişim