MHP, Niğde’nin en kalabalık yeri olan Yeni Çarşı’da seçim tanıtım standı açtı. Açılan standa vatandaşlara ayak üstü çay ikram edilirken çay içilirken de koyu sohbetler yapılıyor. Vatandaşlarla bir araya gelen MHP Niğde Milletvekili Adayları Vedat Bayram, Ahmet Özbek ve Dr. Gökhan Budak vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Haber - Video: Fatih ÖZATA

Sempatik ve cana yakın tavırları ile dikkatleri üzerine çeken, MHP Adayı Vedat Bayram standa uğrayan bütün Niğdeliler ile tek tek ilgileniyor.

NİĞDE İLE GÖNÜL PAYLAŞIYORUZ

Bugün açılan seçim standı hakkında ve seçim çalışmaları hakkında bilgi veren MHP Niğde Milletvekili Adayı Vedat Bayram ; Çok değerli Niğdeli hemşerilerimizle bugün itibari ile Niğde meydanında bir arada olmanın yollarını arıyorduk. Arkadaşlarımız böyle bir düzenleme yapmışlar. Bu düzenlemeye uygun olarak sizlerin de gördüğü gibi Niğde halkıyla genci, orta yaşlısı, yaşlısı, hanımı ve erkeği el ele gönül gönüle olmaya devam ediyoruz. Niğde ile gönül paylaşıyoruz. Niğde’de ayak basmadığımız yer kalmadı. Bir çok köy ve kasabamıza burada yaşayan hemşerilerimize ulaştık. Yine onlarla buluşmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimiz buraya gelip sıcak çaylarını yudumlayacaklar, arkadaşlarımla, benimle sohbetlerini yapacaklar, Ülke gerçeklerini onlara usanmadan anlatacağız, onların dertlerini ve bize varsa tavsiyerelerini dinleyeceğiz” dedi.

NİĞDE HALKI TAVRINI KOYDU, TERCİHTE BULUNDU

Vedat Bayram konuşmasının devamında; “Buradan söyleyebileceğim önemli mesaj 7 Haziran tarihi ile Niğde halkı bir tavır koymuş bir tercihte bulunmuştu. Gel gelelim bu tavır ve tercih Türkiye Meclisinde “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” denilmesine rağmen birileri tarafından kabul görülmedi. Dolayısı ile yeniden gidiniz, bunları beğenmedim, 400 tane istiyorum, yerli istiyorum, milli istiyorum ifadeleri ile Türk milleti yeniden erken seçime yönlendirildi. Bu erken seçim için bizde Türkiye Büyük Millet Meclisinde, milletimize verdiğimiz söz yerine getirmemiz gerekirken bunları tamamlamadan mesela, Niğde deki patatesin taban fiyatının yüksek çıkmasına gayret etmemiz gerekirken, elmanın para etmesi için çalışmalar yapmamız gerekirken. Niğde’nin içme suyu mevzusunu halletmemiz gerekirken. Niğdelilere vermiş olduğumuz havalimanı meselesini yoksa da neden yok olduğunu ortaya koymamız gerekirken. Niğde de söz vermiş olduğumuz spor ve sporcu fabrikasını kurmamız gerekirken. Amiyane tabir ile bizi paketlediler halkın iradesine çıkarak bizi Niğde’ye yeniden seçilmemiz için geri yolladılar. Dolaşıyoruz, vatandaşlarımızın ellerini sıkıyoruz, Niğdeliler ve vatandaşlarımız bunun ciddi bir haksızlık olduğunu noktasında mutabık ve hatta Niğdeliler diyorlar ki “Doğu ve Güneydoğu da  o tarihten bu tarihe 60 tane gencimiz şehit olurken, al bayraklara sarılıp memleketlerine geri yollanırken şimdi bu erken seçim sevdası nerden çıktı” Onlar bu seçimin nerden çıktığını çok net olarak biliyorlar buna göre Vedat Bayram ve MHP’nin milletvekillerini gerekirse bir daha, gerekirse on defa daha seçip tekrar meclise yollayacaklarını ve bu husus da direneceklerini söylüyorlar. Kime karşı, tek iradeye karşı milletin direneceğini ifade ediyorlar”diye konuştu.  

HEMŞERİLERİMİ SEVİYORUM, YİĞİT DİRENİŞLERİNE HAYRANIM…

MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram konuşmasının devamında; Hemşerilerim böyle düşünüyor ve Bende kendilerini seviyorum, bu yiğit direnişle duygulandığımı ifade etmek istiyorum. Niğde MHP Milletvekili Vedat Bayram olarak tamamının emrinde olduğunu ve hatta bir denemelerini gerektiğini söylüyorum. Vedat Bayram Niğdelilerin her ferdinin çocuğundan ihtiyarına kadar kimin tırnağına taş değerse mutlaka ve mutlaka onların yanında olacağını bunun adeta bir sevda olduğunu ve Niğde halkı ile bu yürekte birleştiğimizi ifade etmek istiyorum kendilerini seviyorum. Bu benim sevdamdır, ben Niğde’nin çocuğuyum onlarda bize söylüyorlar, bende onlara Allah için söylüyorum ki benim kardeşimsiniz sizinle ilgili tüm problemleri halletmek benim görevimdir. Bu görevi tamamlamak için 7 Haziran’dan bu yana hatta 18 Nisan’dan bu yana Niğde den çıkmadım. Hani birileri diyordu ya “ ya dışardan geldi seçilir gider” gibi konuşuyorlardı ya gördük. 15 yıldır buraya hizmet vermek için gelen insanların verdikleri yada verebilecekleri ile Vedat Bayramın ve MHP’nin verdiği ve verebileceği halkta bir genel kanaat oluştu. Gidin halka sorun mikrofon tutun öyle söylüyorlar. Arkadaşlarımız bu konuda mutabık biz yeni dönemde de 1 Kasımda da Milliyetçi Hareket Partisinin ve onun milletvekilleri olarak halkımızın emrinde olacağını standımızda  da bir kez daha ifade ediyorum ve Niğdelileri sevdiğimi sizin aracılığınıza bir kez daha bir kez daha söylüyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

MHP’nin standına gelen vatandaşlar çay içiyor, daha sonra da Milletvekili adayları ile fotoğraf çektiriyorlar ve bu fotoğraflarda anında sosyal medyadan paylaşılıyor. 



Editör: TE Bilişim