MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, 2014 yılı yerel seçimlerde Niğde Belediye Başkanlığına aday adayı oldu. Bu haberide ilk borhaber.net'den  okuyorsunuz... bizi takip etmeye devam edin...

Selim GÖKEL - Özel Haber

Niğde İl Başkanlığı görevini yürüten Mimar Hakan Er  Niğde Belediye Başkanlığı aday adaylığı için görevinden istifa etti.


Bu gün Ankara'ya MHP Genel Merkezine gidip adaylığı konusunda görüşmeler yapan ve onay aldığını belirten Hakan Er  Niğde Belediye Başkan Aday Adayı oldu. 


Edindiğimiz bilgiye göre ; Ankara'da Genel Merkez yetkilileri ile görüştükten sonra bu gün akşam Niğde İl Yönetimini toplayan İl Başkanı Hakan Er  Niğde Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. 



Hakan Er'den boşalan Niğde İl Başkanlığı görevine ise parti yönetimi tarafından iki aday üzerine kapalı seçim yapıldı. Nuri Ertan ve Orhan Akkurt'un İl Başkanlığı için aday olduğu seçimde 19 yönetim kurulu üyesinin 15'ini alan Yüksek Makina Mühendisi Nuri Ertan,  Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanı oldu. 


Niğde Belediye Başkanlığı için daha önceden de Fikret Çıtırgı aday adayı olmuştu, Hakan Er ile birlikte MHP'den Niğde Belediye Başkanlığına iki aday adayı oluştu. 





Editör: TE Bilişim