Geçtiğimiz günlerde MHP Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, Niğde Belediyesi hakkında haksız yere kadrolaşma ve  çeşitli iddialarda bulunmuştu.(Tıklayın) Niğde Belediyesinde çalışan bazı işçiler ise bir kaç gazeteyi ziyaret ederek, iddiaları red etmişler daha önceki belediye  döneminde  yapılan uygulamaları eleştirmişlerdi.

 

İşçilerin bu ziyaretlerinin ardından İmdat Yağmur’dan bir açıklama daha geldi ve iddialarının arkasında olduğu ve sorduğu sorulara cevap verilmesini istedi.

 

“Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur Son günlerde yapmış oldukları açıklamaları il ilgili olarak, “Her cümlemin ve her sözümün arkasındayım” dedi.

 

AKP’li Niğde Belediyesi’nin Usulsüzce ve gizli saklı yaptığı işlere karşı dik duruşunu devam ettireceğini ve kimseye boyun eğmek ve bükülmek zorunda olmadığını söyledi.

 

MHP’NİN GÜCÜNDEN KORKUYORLAR

Yağmur “Miliyetçi Hareket Partisi’nin her bir bireyi, Niğde için büyük çalışmalar ve mücadeleler veriyor. Bunu baltalamak isteyen kim olursa olsun faydasına değil  partimizin zararına çalışıyor olacaktır. MHP Niğde Belediyesi’ni yerel seçimlerde alnının akıyla alarak, 2 dönem dalgalandırdığı bayrağını yeniden göndere çekecektir bundan zerre kadar endişem ve şüphem yok. MHP çok güçlü bir parti, buda korkutuyor iktidar sahiplerini” dedi.

 

NE SÖYLEDİYSEK BELGELEDİK ve HAKLI ÇIKTIK

Yağmur “Bu güne kadar yapmış olduğum her açıklamanın altına hiç tereddüt etmeden imza attım. Arkasında durdum durmaya da devam edeceğim. Çünkü haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Bugüne kadar söylediğimiz her konuda haklı çıktık. Yaptığımız açıklamaların hiç birinin altı boş değildir. Bu bazen zaman alıyor bezende şıp diye gün yüzüne çıkıyor” diye konuştu.

 

KİMİN AĞZINDAN KONUŞUYORLAR

Son zamanlarda bir grup vatandaş kendileri ile alakalı dahi olmayan konulara taraf olup ellerine tutuşturulan basın bültenleri ile sokak sokak gezdiklerine de değinen Yağmur “Her cümleleri bir sıkıntı yaşatan bu grup, kimin yada kimlerin emri ile sokağa çıktıkları aşikar. Bu kişilere temsil hakkını kim vermiştir. Bu söylemlere sadece kendileri katılmaktadırlar. Buradan o arkadaşlara sesleniyorum, sipariş yazılar ile sipariş işlere kalkışmayın. Bakmışsınız bir gün arkanızda size bunu yaptıranlar kayboluvermiş. Kullandırmayın kendinizi. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak hep yanınızda olduk, olmaya da devam edeceğiz. Haksız olunan her konuda haksız olduğumuzu, iftira attığımızı düşünen herkes bunun hesabını yüreği var ise, kapalı gizli kapılar ardında değilde, açıkça, mertçe ve tüm samimiyetine inanarak ve inandırarak yargı yolu açıktır. Bunu adaletli bir şekilde halletmek istiyorlarsa adaletli davranmaları zorunludur. Açık olmaları zorunludur” dedi.

 

 

Niğde Belediyesi sonunda itiraf etti  Haberimiz için TIKLAYIN

Yağmur, “SORUYORUZ...

 SON İKİ AYLIK KONU İLE İLİŞKİLİ HABERLERİMİZ İÇİN TIKLAYIN

MHP Merkez İlçe İddiasının Arkasında 19 Ekim 2012, 16:46
Niğde Belediyesi sonunda itiraf etti 17 Ekim 2012, 16:37
Yağmur ; “ Niğde Belediyesi’nde Garip İşler Oluyor! “ 01 Ekim 2012, 16:27
Bu Zalim Uygulamadan Vazgeçin 28 Eylül 2012, 13:43
Bunun Cevabını verebilecek babayiğit var mı? 22 Eylül 2012, 00:50
MHP'nin 4 İl Başkanı'da Bahçeli dedi 16 Eylül 2012, 19:48
Yağmur ; 12 Eylül Türkiye’ye kurulmuş komplodur 12 Eylül 2012, 20:13
Niğde'nin Nazım İmar Planı Çöpe Mi Gidiyor? 08 Eylül 2012, 14:36
Niğde'de Şehitler için Gıyabi Cenaze Namazı 05 Eylül 2012, 16:40
Yağmur’dan Zafer Bayramı Mesajı 31 Ağustos 2012, 02:16
Artan Teröre Niğde'den Tepkiler 21 Ağustos 2012, 23:49
Niğde Belediyesine Şok Suçlamalar 12 Ağustos 2012, 17:01
Niğde’deki Bu İddialar Düşündürücü 08 Ağustos 2012, 22:36

 

Editör: TE Bilişim