Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Doktor Devlet Bahçeli Niğde’de gövde gösterisi yaptı MHP Lideri çok sert eleştiriler ve açıklamalarda bulundu.
 Saat 13.30’da Altunhisar ilçemizde başta MHP Niğde Milletvekili Mümin İnan olmak üzere çok sayıda partilininin karşıladığı MHP Lideri Bahçeli Altunhisarlı’ların sevgi gösterileri eşliğinde, ilçe meydanında kısa bir konuşma yaptı. 
Bahçeli’nin Altunhisar ziyaretinin ardından Bor ilçemizde ziyareti planlandığı saat de gerçekleşti. Adana Caddesi üzerinde makam aracından inen Bahçeli, konuşma yapacağı yere kadar vatandaşlarla birlikte yürüdü. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Bahçeli’nin elini öpmek isteyenler adeta birbiri ile yarıştı.
 
Bor Öğretmenevi ve Akşam Sanatokulu  binası yanında bulunan parkta partililere ve  vatandaşlara seslenen Dr Bahçeli, “Bor’da sizlerle olmaktan çok mutluluk duyuyorum. Bor İlçemiz Milliyetçi Hareket Partimizin siyasi mücadelesini verdiği süreç içerisinde daima MHP’yi bağrına basmış, belediye başkanları hediye etmiş çok değerli ve milliyetçi hareket nezdinde ayrı bir önemi olan ilçemizdir.” diyerek konuşmasına başladı.
 
Bahçeli , AK Parti iktidarının koalisyonlarla yönetilen bir dönem sonrasında iktidara geldiğini belirterek, "Yaşanan krizler, milletimizi acaba bir siyasi parti tek başına iktidar olduğunda meselelerimizi çözebilir mi düşüncesindeyken, seçimlere bir yıl kala bir başka partiden koparak ayrı bir baş çekerek kurulmuş olan bir siyasi partiyi tercih etmek suretiyle onu tek başına iktidara getirmiştir. Ancak aradan geçen 8 yıllık iktidar süresi, yapılacak seçimleri ülkemiz adına kader seçimi haline getirmiştir. Bunu iyi görmek ve iyi değerlendirmek lazım. Meclisteki sayısal çoğunluğu ile işsizlik neyse aşabilir, yoksulluk neyse çözebilir, yolsuzluk neyse üstesindengelebilir ama bunların hiçbirisini yapamamış ve yandaşlarıyla Türkiye'yi yönetmeye çalışmaktadır" dedi.
 
Seçim öncesi 60-70 tesisin aynı anda temelinin atıldığını ve aynı anda açılışının yapıldığını vurgulayan Bahçeli, "Yapılan kamuoyu araştırmalarında Türkiye'nin temel sorunları nelerdir diye sorulduğunda işsizlik ve yoksulluk sıralanıyor. Bu kadar işsizliğin yolsuzluğun kol gezdiği bir ortamda nasıl oluyor da aynı ankette AK Parti'ye yüzde 47 oy çıkıyor. Böyle şey olur mu? Tek başına iktidar olan mecliste her türlü sorunu çözmeye muktedir milletvekili sayısıyla tek başına bir iktidar var. Doğrudur bu ancak her şeye rağmen muktedir olmayan bir iktidar var. Haziran ayı seçimleri çok önem arz ediyor. Bu seçimler kader seçimidir. Bu seçimler yol kavşağındaki Türkiye'nin daha sağlıklı huzur ve güven içerisinde birlik ve beraberliğini koruyarak, bin yıllık kardeşliğini savunarak yaşamayı tercih edenlerin iktidara gelişiyle veya bu iktidarın tekrar iktidar olmasıyla karşı karşıya kaldığımız bir seçimdir" diye konuştu.
TSK'NIN VARLIĞI İNKAR EDİLEMEZ
 
Son günlerde TSK içinde yaşanan olaylara da değinen Bahçeli, "Bakın görüyorsunuz. Türkiye'de her şey gözler önüne seriliyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin içi titriyor. TSK arasında darbeciler varsa onların ayıklanması lazımdır. Bu doğrudur, ama darbeciler yüzünden TSK'nın varlığı inkar edilemez. O, Türk milletinin gözbebeğidir. O, milletin ordusudur. Mısır'a da demokrasi geliyor özgürlük geliyor, yeni bir geçiş dönemi sağlanıyor  diye Obama ile kaç defa konuşulduğu belli olmayan telefon görüşmeleri sonrası gele gele ne geldi. Mübarek gitti; onun yandaşı askeri yönetim geldi. Değişen ne var?... İşte bunların hepsi aldatmacadır. Ortadoğu’da yepyeni bir proje uygulanıyor" şeklinde konuştu.


NİĞDELİLERE SÖZ VERİYORUM... HESAP SORACAĞIM...

Devlet Bahçeli Bor’daki programının ardından Niğde’ye geçti. Niğde’de de esnaf ziyaretinde bulunan Bahçeli bir süre MHP Niğde İl Teşkilatında partililer ile görüştü. Bahçeli Parti binasının balkonundan Niğdelilere seslendi.
Bahçeli Niğde’deki konuşmasında Akp hükümetine sert eleştirilerde bulundu. Haziran ayında yapılması planlanan seçimlerin Ülkemiz için hayati önemi olduğunu belirten MHP Lideri, Yolsuzluk ve Yolsuzluğun kol gezdiği ortamda Akp’nin yandaş medyada anketlerde yüzde 40’ın üzerinde gösterildiğini bunları anket değil kamuoyu oluşturma çalışmaları olduğunu söyledi.
 
Bahçeli iktidara geldiklerinde yoksul vatandaşlarımıza hilal kart vereceklerini söylerken iktidara geldiklerinde ilk önce iki konuyu inceleyeceklerini birisinin Toki’nin hesapları olduğunu, diğerinin ise Akp’li yöneticilerin servetleri olduğunu bu iki konuda hesap soracağını söyledi.
 
Devlet Bahçeli Niğde’deki konuşmasının ardından İlimizden ayrıldı.


Foto - Haber : Dahi Gedik - Selim Gökel -  Yusuf Gökdemir -  Sadi Yılmaz
 
FOTOĞRALAR İZİNSİZ ALINAMAZ...

BAHÇELİ'NİN NİĞDE PROGRAMI VİDEOSU SAYFANIN DİBİNDE...
NOT : Fotoğrafların üzerine fare ile tıklayın büyüsün...tekrar tıklayın küçülsün......fare ile istediğiniz yere sürükleyin... 



Editör: TE Bilişim