Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir mahalle mahalle ev ziyaretleri yapıyor. Yapılan bu ziyaretler de basın ve sosyal medya da paylaşılıyordu.

Emrah Özdemir yaptığı ev toplantısının birinde; Sayın Cumhurbaşkanımız "Böyle dönemler imtihan dönemleridir. İmtihanı başarıyla veremeyenler görevi devredeceklerdir. Başarılı olanlar milletimizin takdirine ulaşacaktır’’ ifadesi benim için bir şiar olacak. Bu görevi layıkı ile yapmadığım taktirde, diğer seçimde asla aday olmayacağım. Bunu gittiğim ev ziyaretlerinde de, esnaf ziyaretlerinde de dile getiriyorum. Niğde için düşüncesi olan herkesin fikrini alıyor ve değerlendiriyoruz. Yaşadığım şehrime hizmeti kendime bir borç olarak biliyor ve seçildiğim takdirde, çok farklı, hizmetiyle konuşulan bir belediye başkanlığı dönemini şehrimize kazandıracağım’’ dedi.



Emrah Özdemir'in bu ev toplantılarına MHP'nin Belediye Başkan Adayı Hakan Er ise farklı bir açıdan değerlendirdi. 

Hakan Er sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile isim vermeden Ak Parti adayı Emrah Özdemir'in ev ziyaretlerini eleştirdi. 

Hakan Er sosyal medya mesajında ; 

KAMUOYUNA DUYURULUR!

" Sevgili Niğde'li hemşerilerim, öncelikle bizleri evlerinde misafir eden kardeşlerimizin aile hayatının mahremiyeti gereği bizler medyada ve sosyal medyada her akşam yaptığımız ev toplantılarının fotoğraflarını paylaşmıyoruz. Kamoyunun bilgisine sunar, Saygılarımızı sunarız... " dedi. 

 
Bakalım... Bu açıklamanın ardından Ak Parti adayı Emrah Özdemir ev toplantısı görüntülerini paylaşacak mı?



 
Editör: TE Bilişim