İl Başkanı Hikmet Bekil, ''Ülkemize istihdam yaratan kuruluşlarımız bizim en değerli varlıklarımızdır. Elimizden gelen her türlü yardımı sağlamaya hazırız.''
 
Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanı Hikmet Bekil, Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer, Yön. Kur. Üyeleri; Halil Bengü, Ali Güngör, Kürşat Güner ve Belediye MeclisÜyeleri Fatih Suman ile Kadir Özdamar İlimizde yılın Ahi’si seçilen İşadamı Lütfi Ede’yi fabrikasında ziyaret ederek hayırlı olmasını ve başarılarının devamını dilediler.
 
Niğde’miz öncelikli olmak üzere, Ülkemize yarattığı istihdam, gayret ve çabalarından dolayı Ede’ye teşekkür eden MHP Heyeti; Her türlü ihtiyaç ve sıkıntılarında yanında olarak kendisine destek sözü verdiler.
 
Bu anlamlı ziyaretten çok memnun olduğunu ve her zaman kapılarının açık olduğunu belirterek, Sektöre çıraklıktan girdiğini, başarısının temelinde Azim İrade ve dürüstlün yattığını belirten yılın Ahi’si Lütfi Ede: ÖMÜR PEN PVC METAL San. Ve Tic LDT ŞirketiOlarak Niğde Organize Sanayi bölgesinde 60 Bin metrekare alanda kurduğum ve DünyaStandartlarındaki tesisimizde günlük 2500 adet Pencere üretim kapasitemizle dünyanın en büyük Pencere Fabrikası Unvanını taşımaktayız. Bünyemizde 250 kişilik deneyimli uzmanKadroyla; 8 Bölge Distribütörü ve 350 yi aşan Bayii ağımızla 12 Ülkeye ihracat yapmaktayız.Entegre tesis olmamız hasebiyle Yurt İçi Piyasayı ihmal etmeden ihracatımız gerçekleşiyor.
 
ÖMÜR PEN olarak başarılarımızın gururunu; sizlerle ve tüm hemşerilerimizle birlikteyaşıyoruz  Bana Yılın Ahi’liğini layık tüm hemşerilerimize, anlamlı ziyaretinizden dolayıda sizlere saygı ve şükranlarımı sunarım, diyerek MHP heyetine fabrikasını gezdirip çalışmaşekilleri ve üretim aşaması hakkında bilgiler verdi.
 
Editör: TE Bilişim