Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanlığı ve geçtiğimiz yerel seçimlerde MHP'den Niğde Belediye Başkan Adayı olan Fikret Çıtırgı birer gün arayla iftar yemeği verdiler. 


MHP İL BAŞKANI ALİ GÜNGÖR: ZULÜM YAPANLARI GÖRMEZDEN GELENLERİ KINIYORUM


Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanlığı Beykoz’da verdiği iftara İl ve ilçe yöneticileri eskizsiz katıldılar.

Kadir Gecesi verilen iftara MHP Eski Milletvekili Mümin İnan, Milletvekili adayı Hikmet Bekil, Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı, MHP’li İl ve İlçeler İl genel meclis Üyeleri, Belde Belediye Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, İlçe ve belde başkanları, İl-İlçe parti yöneticileri ve konuklardan oluşan yaklaşık 300 kişi katıldı.

İl Başkanı Ali Güngör Yaptığı kısa konuşmada ’’Biz burada iftarlar ediyor Kadir Gecesini karşılıyoruz. Kısmetse kısa bir süre sonra bayrama ulaşacağız. Ancak Suriye’de, Irakta, Doğu Türkistan’da Soydaşlarımız katledilmekte. Her an zulüm görmektedirler. Zulüm yapanları da onları görmezden gelenleri de kınıyorum. Aynı şekilde Filistin’de ve Gazze’de de durum farklı değildir. İsrail devletini de kınıyor, lanetliyorum’’ dedi.


FİKRET ÇITIRGI ; YÜREĞİMİZ YANDI  



 30 Mart Yerel seçimlerde Niğde’de Milliyetçi Hareket Partisi’nden Niğde Belediye Başkan Adayı olan Fikret Çıtırgı, Niğde Kalesi’nde düzenlediği iftar yemeğinde Niğde halkı ile bir araya geldi.  
 
Niğde halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine,  katılım yüksekti. 2 bin kişilik organizasyonda masaların tamamen dolu olduğu gözlendi, ayakta kalan misafirler ise yaz ayının vermiş olduğu sıcaklık ve rahatlıkla çayıra oturarak iftar yaptı.    İftara katılan Niğde halkı;“Niğde’de daha önce hiç açık hava iftar yemeği verilmedi, bu sebepten dolayı; bizlere böyle bir ilki yaşatan Fikret Çıtırgı’ya çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 

 
Şehitlerimiz için duaların okunduğu iftar yemeğinde konuşan Çıtırgı, “Öncelikle Aziz Türk Milleti’nin başı sağ olsun. 3 genç evladımızı şehit verdik. Şehitlerden biri Niğde’mizin Çamardı İlçesi Burç Köyü’nden Berat Sağırkaya idi. Yüreğimiz yandı, hepimiz üzülüyoruz, Ramazan Bayramı öncesi böylesine acı haber almak Türkiye’yi yasa boğdu. Fakat er ya da geç bunların hesabı tek tek sorulacaktır. Ateş düştüğü yeri yakar. Şehidimizin ailesine sabır diliyor, acılarını paylaşıyoruz. Şehidimizin ruhu şad mekânı cennet olsun. Musul – Kerkük – Telafer – Tusurmatu’da şehit düşen Türkmen kardeşlerimiz ve Filistin Gazze’de İsrail’in saldırıları sonrası şehit düşen Müslüman kardeşlerimizi de unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu zulmü yapanlar elbet hesabını verecekler” dedi.
 
İftar yemeğinde şehitlerimiz için okunan duanın ardından Fikret Çıtırgı masaları tek tek gezip katılımlarından dolayı teşekkür ederek misafirlerini uğurladı.  



Editör: TE Bilişim