Yeni atanan MHP İl Başkanı Ali Güngör’e Bor İlçesinden partililer ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezi tarafından MHP Niğde İl Başkanlığına atanmıştı. Başkan Ali Güngör bir haftalık çalışma sonucu birlikte görev yapacağı yönetim kurulunu oluşturup Niğde kamuoyuna yaptığı basın toplantısına duyurmuştu. Bor İlçesinden 10 kişilik partili gurup ziyaret etti.


Ziyaret sırasında Fevzi Güler yaptığı kısa konuşmada; İl başkanlığı son derece ciddi, sorumluluk isteyen ve bir o kadar da onurlu bir görevdir. Bizler sizin bu görevi başarıyla yürüteceğinizden eminiz. Her zaman yanınızda olacağız, partimizin büyümesi ve gelişmesi adına üzerimize düşen görevden kaçmayacağımızdan emin olunuz’’ dedi.


Niğde İl Başkanı Ali Güngör de; ’’Milliyetçi Hareket Partisi için Bor’un çok önemli bir yeri vardır. Bu durum geçmişte olduğu kadar günümüzde ve gelecekte de böyle olacaktır. Bu konuda bir tereddüdüm yoktur. Sizlerin bizlere tabi ki her anlamda katkısı olacaktır. Tecrübeleriniz, kişisel yetenekleriniz ve bizatihi varlığınız ve yanımızda olmanız bizleri mutlu eder. Ağırlamaktan ve görüşmüş olmaktan şeref duydum. Hepinize teşekkür ediyorum’’ dedi.



Editör: TE Bilişim