Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanlığına görevlendirilen Cumali İnce düzenlediği basın toplantısında yeni Yönetim Kurulunda yer alan isimler ile görev dağılımını kamuoyuna açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanlığına görevlendirilen Cumali İnce, Yönetim Kurulu asil üyeleri arasında İl Sekreterliğine Aytekin Tükenmez, İl Muhasipliğine Abidin Koyuncu, İl Başkan Yardımcılıklarına Murat Fahri Ertul, İmdat Yağmur, Gökhan Budak, Adem Deniz, Emrullah Türe, Salim Gürbüz ve Hakan Algar’ın getirildiklerini söyledi. 

İl Başkanı İnce yaptığı basın açıklamasında “Sevgi başarıya giden yolda olmazsa olmazdır. Maneviyat dünyamızın ışığı Yunus Emre; “Biz gelmedik kavga için/Bizim işimiz sevgi için/Hakkın evi gönüllerdir/Gönülleri yapmaya geldik” Dizeleriyle sevginin önemine dikkat çekmiştir. Bizim siyasetimiz Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin “önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” anlayışı etrafında şekillenmektedir” şeklinde konuştu.

Bizler ülkemizi ve milletimizi karşılıksız sevmekteyiz diyen Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanı Cumali İnce, “ Bizler siyaseti zenginleşmek, yakınlarını ve çevresindekileri zenginleştirmek için yapmamaktayız. Bizim için Türk milletinin her bir ferdinin ferahı önceliktir. Herkesin kaygısı kaygımızdır. Niğde’de yaşayan her bir vatandaşımızın derdi derdimizdir. Niğde Merkez’in, Altunhisar’ın, Bor’un, Çamardı’nın, Çiftlik’in, Ulukışla’nın, her bir mahallemizin, her bir sokağımızın, her bir köyümüzün sorunu sorunumuzdur. Bu kaygıların, dertlerin, sorunların dillendirilmesi, çözüme ulaştırılması için gerekeni yapmak da boynumuzun borcudur. Şahsım ve yönetimimde bulunan birbirinden değerli dava arkadaşlarımla birlikte, bu anlayışla bir yola çıkmış bulunmaktayız” dedi.

“Amacımız; Türk milletinin kalbini kazanmaktır. Gayemiz; Türk milletinin geleceğe umutla bakmasını sağlamak, ülkemizi yeniden güçlü hale getirmektir” diyen Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanı Cumali İnce, konuşmasında; “Her Niğdeli hemşerimizin kalbine girmek, onları kazanmak, Milliyetçi Harekete olan güvenlerini arttırmak için yılmadan, usanmadan çalışacağız. Samimiyetle her kapıdan girecek, gönülleri fethedeceğiz. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda bizlerin yar ve yardımcısı olsun. Bize verilen vazifeyi layıkıyla yerine getirmenin huzuruyla, bayrağı bizden sonra gelenlere devretmeyi nasip etsin” ifadelerine yer verdi.
 
 
Editör: TE Bilişim