Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile başka partilerden Ak Parti’ye geçen kişilere  rozet takma töreni yapıldı.  Bu haber abonesi olduğumuz ulusal ajanslar  ile birlikte video ve fotoğraflı olarak sitemizde de yayınladı. (Tıklayın Burada)

Haber üzerine, Milliyetçi Hareket Partisi  Niğde İl Başkanı Ali Güngör bir basın açıklaması yaptı. Aynen aşağıda...

****

YALANIN BÖYLESİ

24 Ekim 2015 günü Niğde’deki pek çok haber sitesinde “AK PARTİ’YE NİĞDE’DEN MHP VE CHP’DEN KATILIM” başlığı altında tamamen uydurma, gerçeklerle bağdaşmayan, yalan bilgiler içeren bir haber çıkmıştır.

Chp ile ilgili kısmı bizi ilgilendirmez.  Ancak Milliyetçi Hareket Partisi ile ilgili haberde geçen hususlar hem haberi yapan/yaptıran hem yayınlayan açısından tam bir cehalet örneğidir.

İktidarı kaybetmiş olmanın hırçınlığı ile nereye nasıl saldıracağını şaşıran AKP, kendilerini bekleyen tehlikenin farkına vardığı için sağa sola yalanlar uydurmaya başlamıştır.


Bütün Türkiye’de olduğu gibi Niğde’mizde de düşüş yaşayan AKP, hesap verme korkusu ile halkımız üzerinde son bir algı oluşturup hazin sonunu uzatmaya çalışmaktadır.


Şu iyi bilinmeli ki
, Milliyetçi Hareket Partisi’nin “gençlik kolları” adı altında bir birimi bulunmamaktadır. Böyle bir teşkilat yapısı olmamasına rağmen haberde geçen “MHP’nin gençlik kollarından” ifadesi haberin düzmece ve gençlerin MHP’ye olan yoğun ilgisini sarsmaya yönelik gayri ahlaki bir tutumdur.

Yurdumuzun her yerinde olduğu gibi Niğde’de de gençliğin MHP’ye olan ilgisi AKP’yi çıldırtmakta ve bu durumu engellemek için alışık oldukları yalanlarına yeni bir yalanlarını eklemiş bulunmaktadırlar. 

Daha önceki “istifa” haberinde olduğu gibi bu kez de baltayı taşa vurdular.  Bunun hesabını soracağız. Yalanlarınızı tek tek yüzünüze vuracak ve AKP’nin gerçek yüzünü milletimize göstereceğiz. Artık ne yalan uydurursanız uydurun kurtulamayacaksınız. Milliyetçi Hareket’in adalet ve hukuk çerçevesindeki yaklaşımı bu yaptıklarınızı fitil fitil burnunuzdan getirecektir. Yaptığınız hiçbir zulüm yanınıza kar kalmayacaktır. 

1 Kasım’da, milletimizle birlikte ülkenin geleceğine sahip çıkacak, geleceğimizi çalmak isteyenlerden hesap soracağız.

Bu böylece biline.


***

Açıklamanın ilk bölümünde yer alan suçlama ve ağır ifadelere Borhaber.net'in yanıtı

Ak Parti’nin,  Grand Hotel’deki program  davetinde MHP’den AK Parti’ye geçenlere  rozet takma töreninden bahsedildiği gibi, yapılan program da  Parti yetkilileri sayı ve hangi partilerden geçtiği şeklinde basına bilgilerde verildi.  Bu haber sadece bizde değil,  sayı ve parti isimleri ile  ulusal ajanslarda da yayınlandı.

Ortada; Ak Parti  Genel Başkan Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayları, il başkanının katılımı ile rozet takma töreni  var.  Video ve  fotoğraflı  görüntüler var. Ak  Parti açıklaması var…

MHP İl Başkanı Ali Güngör’ün bu haber ardından yaptığı açıklama da ; Yalanın böylesi…  uydurma, gerçeklerle bağdaşmayan, yalan bilgiler içeren bir haber, haberi yapan/yaptıran yayınlayan açısından tam bir cehalet örneğidir “ şeklindeki … basını ve bizleri hedef alan sözlerinizi KINIYORUZ.

Ak Parti rozet takma töreni yapmıştır. Video ve fotoğrafları var.   Partisine geçen kişilerin sayısını ve partilerini de bizlere vermiştir. İnanmak ve yayınlamak durumundayız. Bu haber kafadan yorumlanarak veya duyumlardan ibaret bir haber değildir.

Sayın Başkan; Borhaber.net sitesinde 15 Mart 2014 tarihli bir haber var. (Burada Tıklayın)  Başlığı; Niğde'de 200 Kişi Ak Parti'den İstifa Etti MHP'ye geçti” diye. O zaman, o haberi de sizin parti yetkililerinizin verdiği resmi bilgiye göre yaptık, yayınladık. O zaman yalan haber, uydurma haber gibi suçlamalarla da  muhatap olmadık. O zaman da şimdi ki gibi parti yetkililerinin açıklaması idi. Şimdi de parti yetkililerin açıklaması  ve görüntüleridir. Programın adı  zaten rozet takma törenidir.

Basın olarak sadece ayna tutuyoruz. Parti yetkililerinin söylediklerini aynen yansıtıyoruz. Bu bir yorum veya  duyum haberi değildir.

Basın üzerinden hedef saptırmayın…

Açıklamada bahsedilen "daha önceki istifa haberi " ibaresinin muhatabı da borhaber.net değildir çünkü o bahsedilen istifa haberini yapmamıştık. Bunu da okurlarımızın bilgisine sunarız.  Hiç olmadı... Ama ola ki,  Borhaber.net yanlış bir haberinden dolayı özür dilemekten de hiç rahatsız olmaz, hiç çekinmez...
 
Bu  böylece biline.


 ONLARCA  İSTİFA HABERİ YAPMIŞIZ...BAZILARI AŞAĞIDA... 

İstifa haberleri için TIKLAYIN


Editör: TE Bilişim