MHP Niğde İl Başkanı Ali Güngör, Niğde Gündem Gazetesinde çıkan “3 Belediye Başkanı Ak Partiye Katıldı” başlıklı haber üzerine bir açıklama yaptı.

 

Açıklamasında oldukça sert ifadelere yer veren Güngör; “Bu yapılan, iflas eden bir tüccarın eski defterleri karıştırarak bir şeyler bulmaya çalışmasından başka bir şey değildir.” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanı Ali Güngör açıklamasında şu değerlendirmelerde bulundu:

 

“İlimizde belli bir siyasi partinin uzantısı şeklinde yayın yapan Niğde Gündem Gazetesinde geçtiğimiz gün çıkan ve sanki ihraç değil de istifa olayı  bugün gerçekleşmiş gibi haberleştirilen ifadeler hem basın hem de siyaset anlayışı açısından oldukça üzücüdür.

 

Daha önce partimizden ihraç edilen Karakapı, Keçikalesi ve Değirmenli belediye başkanları sanki partimizden istifa etmişler ve bu olayda yeni gerçekleşmiş gibi haberleştirilmesinin maksadı nedir?

 

Bütün Türkiye’de olduğu gibi Niğde’de de artık kaybetmenin telaşı ile acaba “Ne yaparsak tutunabiliriz?” arayışı ile mi böyle bir yola tevessül ediyorsunuz?

 

Pek çok kez denenen ve algı yolu ile vatandaşları yönlendirmek suretiyle siyasi fayda devşiren bu anlayış ne kadar ahlakidir?

 

Devlet eli ile gerçekleştirilen yardımları sanki AKP yardımı gibi sunmak, en çok oy alan beldeye rüşvet teklif etmek, iş vaadleri ile gençleri kandırmak, bir türlü gökyüzüne çıkamayan ve hala fabrikası nerede olduğu bilinmeyen yerli uçaklarımız(!) masalı ile milleti oyalamak, Oslo’da, Diyarbakır’da, İmralı’da, Dolmabahçe’de PKK ile pazarlık yapıp sonra milliyetçi söylemlerle riyakarlık yapmak, milletimizin hafızalarında bütün tazeliği ile durmaktadır.

 

Ne yaparsanız yapın, hangi yollara baş vurursanız vurun artık millet sizin gerçek yüzünüzü görmüştür. Bu düşüşü engelleyemeyeceksiniz. Ve on üç yıldır yaptığınız yolsuzlukların, hırsızlıkların, baskıların hesabı tek tek sorulacak.

 

Adaletten kaçamayacaksınız. Ne yaparsanız yapın Milliyetçi Hareket Partisinin yükselişini engelleyemeyeceksiniz. Sizinle adalet önünde hesaplaşacak ve yıllardır yaptığınız zulümlerin, haksız kadrolaşmaların, ihanetlerin hesabını mutlaka soracağız. Bu böylece biline…”dedi. 


Editör: TE Bilişim