MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, yerel medya temsilcilerini ziyaret ederek, 10. Olağan Kurultay’ın değerlendirmesini yaparak, 3 Hilal Bayrağı’nın yerel seçimlerde tüm Türkiye’de bir daha hiç inmeden dalgalanacağını ifade etti.



Haber- Foto: Gökhan ÖZBEK / TyN HABER

 

Hafta sonu gerçekleşen Milliyetçi hareket Partisi 10. Olağan Kurultayı’nı değerlendirmek üzere yerel medya temsilcilerini ziyaret eden MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, kurultay için Türk’ün Diriliş Kurultayı olarak adlandırdı.



Başkan Er açıklamalarında; “Kurultayımız birlikteliğimizi ve kararlılığımızı sembolize eden bir şölene dönüşmesi bizleri fevkalade memnun etmiştir. Türk’ün gücünü, kararlılığını, disiplinini ve iktidar sevdasını, 3 Hilal aşkını en iyi şekilde yansıtan kurultayda Bilge Lider Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin güven tazelemesi, partinin hedefini ne kadar büyüttüğünü ve neleri başarabileceğinin en büyük göstergesidir. Kurultay sadece Türkiye için değil, tüm Türk Dünyası için bir umut bir diriliş kurultayına dönüşmüştür. Dünyanın dört bir tarafında gözler bu kurultaya çevrilmiş, buradan çıkacak sonuçlarla kendilerine yol haritasına belirleyen kardeşlerimiz, coşkumuza ve ilkelerimize ortak olmuştur. Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin çizdiği Lider Ülke Türkiye ideali 2023’te bu kurultayın kadroları hayata geçecektir. Partimizin kazandığı sinerji Liderimiz Devlet Bahçeli’nin sarsılmaz önderliğiyle gireceğimiz ilk yerel seçimde başarı elde edeceğimiz kuşkusuz bir gerçektir. Sayın Bahçeli’nin vizyonu sığ düşüncelere inat sadece Anadolu coğrafyasını değil, süper güç Türkiye önderliğinde ki dünya vizyonudur. Birilerinin, 3 Hilal’in önlenemez yükselişini durdurmak isteyenlerin etekleri tutuşmuş olabilir. Ama güneş balçıkla sıvanmaz! MHP’nin ilkeleri artık yüce milletimiz tarafından benimsenmiştir. Kurultayımız bu anlamda büyük bir gövde gösterisine dönüşmüştür. Partimiz kurultaydan aldığı güçle, çalışmalarına ara vermeden daha güçlü bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. İktidara talip olan partimizin aralıksız çalışma temposu yüce milletimiz tarafından görünmekte ve taktir edilmektedir. Artık gelecek günler partimiz ve milletimiz adına umut dolu, başarı dolu günledir.” dedi.


Partisinin yerel seçimlere aynı tempoda hazırlandığını ifade eden Başkan Hakan Er; “Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin bizlere verdiği en net görev 3 hilal bayrağının her yerde daha gür bir şekilde dalgalanmasıdır. Bu bizim için davamıza ve liderimize karşı tarihi bir sorumluluğumuzdur. Bu sorumluluk bilinci içinde çalışmalarımıza ara vermeden daha yoğun bir şekilde devam ederek partimizin şanlı bayrağını Niğde başta olmak üzere, tüm Anadolu’ya dikeceğiz!” dedi.







Editör: TE Bilişim