İl Başkanı Hikmet BEKİL ve beraberindeki parti yöneticileri; BOR ilçe Başkanı Mustafa TECİMER, İl Genel Meclis üyesi Tahsin EREN 14.10.2010 Perşembe günü Bor ilçemizde bulunan Huzurevini ve Bor’da Sabah gazetesini ziyaret etti.
 
Yaş gününü kutlayan Bor Haber gazetesini ziyaret eden İl Başkanı Bekil, burada gazete yöneticileriyle bir araya gelerek gazete hakkında bilgiler aldı. Bor’da Sabah gazetesinin Bor’da çok önemli bir açığı kapattığını ifade eden İl Başkanı Hikmet Bekil, basının önemine değindi. “Gerek ulusal gerekse yerel olsun basın toplumun haber alma özgürlüğünü ve hakkını sağlayan en önemli unsurdur.” diyen Hikmet BEKİL, Bor’da Sabah gazetesi yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.
 
İl Başkanı Hikmet BEKİL, Bor Haber gazetesi yöneticilerinin onuruna verdiği yemeğe de katıldı. Burada da gazete yönetici ve çalışanlarıyla bir süre sohbet etti. Yerel ve ulusal sorunları değerlendirdikleri yemeğin ardından İl Başkanı ve beraberindeki heyet, BOR HUZUREVİ’ni ziyaret ederek huzurevinin durumu hakkında huzurevi müdürü Selahattin YÜCEL’den genel bilgi aldı. Burada yaşlılarımızla sohbet eden Hikmet BEKİL, aksakallı ve akpürçekli büyüklerimizden hayır dualarını eksik etmemelerini istedi.
 
Hepimizin bu dünyada gelip geçici olduğunu vurgulayan İl Başkanı, hem dinimizde hem de Türk töresinde yaşlıya hürmet etmenin, onlara ikramda bulunmanın önemine vurgu yaptı. “Yaşlılarına hürmet ve ikramda kusurlu bir toplumun asla ilerleyemeyeceğini unutmamak gerekir. Çünkü bizler ne kadar okumuş ne kadar bilgili olursak olalım sonuçta bir anne ve babanın çocuklarıyız. Yaşımız, makamımız her ne olursa olsun bizler öncelikle anne ve babalarımızın çocuklarıyız.” dedi. 
 
Huzurevi sakinlerinden bir dileklerinin olup olmadığını da soran İl Başkanı Hikmet Bekil  ve beraberindeki heyet buradaki büyüklerimizin ellerinden öpüp huzurevinden ayrıldılar.
 
 
Editör: TE Bilişim