Milliyetçi Hareket Partisi Çamardı İlçe Kongresi yapıldı.


MHP Niğde ilçe ve belde kongrelerine Çamardı ilçesi ile başladı. Çamardı Öğretmenevi'nde yapılan MHP kongeresine mevcut başkan Bilal Uğur ile gidildi.


MHP'nin Niğde'deki ilk ilçe kongresine ilgi büyüktü, İl Başkanı Ali Güngör, Niğde Merkez İlçe Başkanı Yunus Yıldız, MYK üyesi Hikmet Bekil, İl Genel Meclis Üyesi Mahide Yaramış, eski il başkanı Bayram Güç, Merkez İlçe eski başkanlarından İmdat Yağmur, Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın, MHP Bor İlçe Başkan Adayı Ahmet Ermiş ile birlikte bir çok partili katıldı. 


Bilal Uğur kongrede yaptığı kısa konuşmada birlik beraberlik mesajı verdi ve  Çamardı'da MHP'yi birinci parti yapacaklarını, 2015 genel seçimlerinde MHP üzerinden kimsenin hesap yapmaması gerektiğini, MHP'nin birbirleri ve hemşerileri ile kenetlenerek harekete geçeceğini belirtti. 


Bilal Uğur’un MHP Çamardı ilçe başkanı seçildiği kongrede bir konuşma yapan MHP Niğde İl Başkanı Ali GÜNGÖR şu görüşlere yer verdi:  Bugün buradaki heyecan duygusu ülkemizin pek çok yerinde aynı coşku ile hissedilmekte ve yaşanmaktadır.  Artık Çamardı’mız da Niğde’miz de milletimiz de Milliyetçi Hareketin söz sahibi olmasını beklemektedir. Bizler Milliyetçi Hareket Partililer olarak ilimizin yaşadığı sıkıntılardan haberdarız.  Aymaz yöneticilere buradan, partimizin Çamardı Kongresinden seslenmek istiyorum.   Özellikle bazılarının, bütün yatırımlarını seçim endeksli söylem ve göz boyamaya dönük bir kaç adımın ötesine gitmeyen yaklaşımlarını bu şehir ve bu şehirde yaşayanlar hak etmemektedirler.  Hala “ne diyorsak o” siyaseti ile insanımızı yönetmek isteyenler bu yaklaşımlarından bir an önce vazgeçmeli ve ortak aklı harekete geçirecek girişimler içinde bulunmalıdırlar.  İlimizdeki, ilçelerimizdeki yaklaşımlara baktığımızda iktidarın meseleleri pansuman tedbirlerle geçiştirdiğine şahit olmaktayız: 

Unutulmasın ki: Ticaret ve Sanayi Odası, Organize Sanayi, Esnaf Kefalet başta olmak üzere üyelere selam verip bir sonraki seçimi düşünerek Niğde’nin ekonomisi ayağa kalkmaz. 
Unutulmasın ki:  Doğru dürüst güncellenebilen bir çalışma programı bile olmayan bir kent 2023 İdeali diye bir İdeali kucaklayamaz. 
Unutulmasın ki: Hala sendikal kaygılar, siyasal beklentiler, bireysel çıkarlar üzerine inşa edilen kurumsal tutumlarla hizmet heyecanı yakalanamaz. 
Unutulmasın ki:  Tarım, hayvancılık ve turizm, eğitim vb. üzerine kalıcı, gelişime açık projeler ortaya koymadan Niğde rahat nefes alamaz. 

Artık şunun farkına varılmalıdır ki Niğde de Niğdeli de hak ettiği yeri, konumu, imkanları görmek istemektedir.  Aslında daha somut veriler de kullanılarak imar, sanayi, tarım, eğitim, turizm, çevre gibi temel alanlarda yapılacak projelerle yukarda saydığımız eksiklere yönelik çözüm önerileri de ortaya konmuş olur. 

Bunun yolu da bellidir. Halkımız birlik ve beraberlik içinde işinin, aşının derdine düşmek istemektedir. Ama halkımızın duygularını sömürüp onu seçim malzemesi olarak görenler unutmasın ki bu hesap mutlaka onlardan sorulacaktır. Unutulmasın ki, yolsuzluklar, hırsızlıklar kayıt edilmiş ve vurdum duymaz yöneticiler bunun hesabını verecektir. İlimizde de yandaş tutumlarla milletin hakkını gasp edenler bilsin ki Milliyetçi Hareket Partisi olarak bunların hesabını soracağız.
İşte bütün bu yaşananlar göstermektedir ki; ZAMAN, MİLLİYETÇİ HAREKETİN söz sahibi olma zamanıdır.  Öyleyse gelin, BİR OLALIM, İRİ OLALIM, DİRİ OLALIM.   Peygamber efendimizin buyurduğu gibi “ BİRLiKTE RAHMET AYRILIKTA AZAP” olduğunu unutmadan el ele vererek milletimize hizmete talip olalım. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha kongremize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyor, kongremizin hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyor hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum"dedi.
 

Çamardı İlçe Kongeresinde İl Başkanı Ali Göngör'ün konuşmasının ardından,  Mümin İnan, Hikmet Bekil, Fikret Çıtırgı,  2015 Genel seçimlerinde MHP'den resmen olmasada aday olacakları bilinen Servet Yüksel ve Murat Işıklı'da birer konuşma yaptılar. 

Tek aday ile gidilen kongre sonunda ; İlçe Başkanı Bilal UĞUR, Yönetim Kurulu; Rıdvan Ecemiş, Kudret Özçelik, Bilal Çınar, Mehmet Şer, Hasan Akpınar, Mehmet Özkan, Şükrü Teke, Rasim Yünlü, Mevlüt Yılmaz, Tevfik Tor, Mehmet Şafak, Dilek Alakuş, Murat Sarıçiçek, Fethi Kakız'dan oluştu. 







Editör: TE Bilişim