Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Başkanlığına seçilen Şefik Çalgın, yeni ilçe yönetimiyle birlikte Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’a makamında nezaket ve tanışma ziyaretinde bulundu.

 

MHP Bor İlçe Yeni Yönetiminin ve Başkan Çalgın’ ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Erat, İlçe Başkanı Çalgın’ a ve yeni yönetime siyasi hayatlarında başarılar diledi.

 

Başkan Erat’a nezaket ve tanışma ziyaretinde; karşılıklı sorunlar dile getirildi.

MHP Bor İlçe Yeni Yönetimi olarak Belediye Başkanı Sıtkı Erat’a nezaket ziyaretlerinde bulunduklarını belirten Başkan Şefik Çalgın, Bor yaşadığımız kent, bu değere en iyi şekilde sahip çıkmayı amaçlıyoruz. Bundan sonraki süreçte de dostluk duygularıyla ilişkilerin sürdürüleceğini, Bor, Bor bölgesi ve ülke sorunlarını gündeme taşıyıp, sorunlara çözüm üretme noktasında birlik, beraberlik içerisinde çalışacaklarını ve bunları gerçekleştirmek üzere yola çıktıklarını söyledi. Açıklamasının devamında Bor Belediye Başkanımız Sıtkı Erat Bey’in göstermiş olduğu ilgi ve alakadan çok memnun kaldık. Kendisine görevinde üstün başarılar dileriz. Dedi.

 

Editör: TE Bilişim