Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları üyeleri,
  MHP’li Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve Bor Belediye Başkan Adayı Fahrettin Özalp ile birlikte istişare toplantısı yapıldı.


Haber : Selim GÖKEL


MHP Bor İlçe Başkanlığı parti binasında yapılan istişare toplantısında önümüzdeki yerel seçimlerde izlenecek ve uygulanacak tutumlar görüşüldü.

 

SEÇİM SABAHI BELEDİYEYE “NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE “SÖZÜNÜ ASACAĞIZ

 

MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın, partililere yaptığı kısa konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verd. Çalgın; Önümüzdeki yerel seçimlerde, Milliyetçi Hareket Partisi olarak Bor İlçemiz için projelerimiz hazır, partimiz olarak Bor’da birlik ve beraberlik içindeyiz. Bor Belediye Başkan Adayımız Fahrettin Özalp ile  birlikte hep beraber, birlik ve bütünlük içinde çalışıp, özellikle Türk Milletine dayatılan  çalışacağız  Bor Belediye Başkan Adayımız Fahrettin Özalp ile birlikte bütün arkadaşlarımız ile çalışıp  inşallah Bor Belediyesine  seçim sabahı “Ne Mutlu Türküm Diyene” veciz sözünü tekrar asacağız”dedi.

 

ÖZALP; BİRLİK VE BERABERLİKLE OMUZ OMUZA BAŞARACAĞIZ

 

Milliyetçi Hareket Partisi Bor Belediye Başkan adayı Fahrettin Özalp ise partililere yaptığı konuşmada; Şuanda devletimizin üniter yapısı, milletimizin birliği ve dirliği konusunda tehlikeli bir süreçten geçiyoruz. Bu süreç içerisinde önümüzdeki yerel seçimlerin ne kadar önemli olduğu ortada.  Birlik ve dayanışma ruhu olmadan bu işi başarmamıza  imkan yok. Bu işi biz, siz el ele omuz omuza olursak seçimi kazanacağımıza inanıyorum. Partimizin felsefesi de “Önce ülkem, milletim ve sonra partim” diyor. Bu anlayış içeresinde birbirimize güvenerek, güzel projeler hazırlıyoruz, zaten ben MHP’den 2007 yılında milletvekili ve, 2009 yılında ise belediye başkan aday adaylığı için başvuruda bulunmuştum. Hazırladığımız projeleri, seçim sürecinde yapacağımız uygulama ve düşüncelerimizi  ileriki zamanlarda sizlerle ve basın aracılığı ile Borlu hemşerilerimle  paylaşacağız. Artık seçim sürecine girildi, bundan sonra hep beraber, birlikte seçim çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.

Diğer yandan, Milliyetçi Hareket Partisi yönetimi ve aday Fahrettin Özalp yarın ve sonrasında Bor İlçesinde faaliyet gösteren bir çok sivil toplum kuruluşunu ve muhtarları  ziyaret edeceklerini, Cuma günü de Kemerhisar MHP Belde Teşkilatının aşure günü etkinliği olacağını belirttiler.







 


Editör: TE Bilişim