Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer , Diyarbakır Silvan kırsalında hain saldırı sonucunda şehit düşen 13 askerimiz için kınama mesajı yayınladı.
Tecimer mesajının sonunda bütün hemşerilerimizin  Berat Kandilini de kutladı.
İlçe Başkanı Mustafa Tecimer mesajında şu görüşlere yer verdi ;
“Diyarbakır’ın Silvan ilçesi kırsalında PKK terör örgütünün alçakça kurduğu pusu sonucunda 13 askerimiz şehit olup, 7 askerimiz ise yaralanması bütün milletimiz gibi  yüreklerimizi dağlamış, bizleri büyük üzüntüye sevk etmiştir.
Bütün Türk Milletinin, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başı sağ olsun… Şehitlerimizin ruhları şaad olsun… Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.
Ne yazık ki ülkemiz, terör saldırılarının tırmandığı, bölücü örgüt ile mücadele değil, müzakere siyasetinin yapıldığı, bölücülük namına söylenmedik söz ve davranışın kalmadığı,   gündüz gözü ile yol kontrollerinin yapılıp asker ve işçilerimizin kaçırıldığı bir ülke haline gelmiştir. 
Milletimiz çeşitli siyaset ve hukuki konularla oyalanmakta,   ülke gündemi ve gerçekleri gözden kaçırılmaktadır. Siyaset kör döğüşüne çevrilmiştir.
Hükümet açılım adı altında milli devleti tahrip eden hedefler ve siyaset gütmekte, İmralı’daki cani ile pazarlıklar yürütülmektedir. Türkiye her geçen gün felaketin içine sürüklenmektedir.
Türk Milleti bütün bunların farkındadır. Bu millet, gaflet içinde olanı da ihanet içinde olanı da, tanımaktadır ve affetmeyecektir.
Rabbimize sığınmanın, barışın, kardeşliğin, günahlardan arınmanın, sevgi ve saygı ile kucaklaşmanın idrak edildiği kutsal bir günde… Ramazanın habercisi Beraat Kandilini idrak ettiğimiz bu günlerde… Böylesi alçakça saldırıların, gaflet ve ihanetlerin son bulmasını, yüce milletimizin mutlu ve güçlü bir geleceği için Yüce Rabbimize dualar edelim.  Bu vesile ile bütün hemşerilerimizin, Türk İslam Aleminin Beraat Kandillerini kutluyorum.
 
Editör: TE Bilişim