Milliyetçi Hareket Partisi İl örgütü seçim startını beldelerde de vermeye başladı. Bugün Bor İlçesi’ne bağlı Bahçeli Kasabası Belde Teşkilatı’nın açılışı yapıldı.

 

Açılışa MHP İl Başkanı Hakan Er, MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın, MHP Bahçeli Belde Başkanı Mustafa Kuyumcu çok partili ve belde halkı katıldı.

 

Bahçeli Kasabası MHP Belde Teşkilatının açılışında bir konuşma yapan MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın “Bor, Niğde ve Bahçeli birbirinden uzak yerler değildir. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayrağını ilk önce Bor’a sonra Bahçeli’ye dikme azmi içerisindeyiz. Allah’ın izni ile de bunu başaracağız. İlçe teşkilatı olarak, Bahçeli Belde teşkilatına bu görevde başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Belde Teşkilatında görev alan Partilileri tanıtan MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

Belde Teşkilatı’nda görev alanlar ise şu şekilde belirlendi Bahçeli Belde Başkanı Mustafa Kuyumcu, üyeler Adnan Yurtaslan, Mustafa Sonkur, Tufan Şahin, Ümit Demir, Mehmet Ericek, Bayram Karaaslan, Yavuz Kılınç, Ali Bayrak, Osman Seskir, Teyfik Kıvanç, Erol Erkin, İsmet Türkeri, Hikmet Günay, Hasan Yalçınkaya, Fatih Demir, Ebru Seskir, Feride Kılınç, Fatma Gözüpek ve Serpil Taşpınar.

 

Belde Teşkilatının tanıtılmasının ardından MHP İl Başkanı Hakan Er yaptığı konuşmada “Bu gün burada gelişen her geçen gün güçlenen partimizin açtığı bu teşkilatla partimizin artık Bahçelide de var olduğunun bir göstergesidir. Bahçeli Belde Teşkilatımızın ilk yerel seçimlerde Bahçeli Kasabamıza MHP bayrağını dikmesini istiyorum. İl Başkanı olarak her türlü desteği vereceğimi ve Cenab-ı Allah’tan teşkilatımızın giderek güçlenmesini temenni ediyorum. Ne mutlu Türküm Diyene!” diye konuştu. MHP Bahçeli Belde Başkanı Mustafa Kuyumcu yaptığı konuşmada “MHP Belde Teşkilatının Bahçeli Kasabası için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Teşkilat olarak elimizden gelenden fazlasını yaparak partimizin Bahçeli Kasabamızda istediği sonucu almasını sağlayacağız. Partililere ve Bahçeli halkına açılışımızı onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Açılış kurdelasını MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er kesti.

 


Editör: TE Bilişim