Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili adayları Vedat Bayram, Ahmet Özbek ve Dr. Gökhan Budak Tiyo Ajans’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Haber: Selim GÖKEL

1 Kasım 2015 seçimlerinde MHP’den aday olan ancak kazanamayan MHP Adayları Vedat Bayram, Eğitimci Ahmet Özbek ve Dr. Gökhan Budak teşekkür ziyaretleri yaptı.

Borhaber.net – Tiyo Ajansı ziyaret eden MHP adayları Niğdelilere teşekkürlerini iletti.

Ziyaret sırasında açıklamada bulunan Vedat Bayram Niğdelilere  hitaben; Niğdeli hemşerilerimle birbirimizi sevdik, aramızda duygusal bir bağ oluştu. Bunun tek nedeni samimiyetti. Önce büyük bir teveccühte bulundunuz, 7 Haziran’ın ardından 5 ay sonra da 1 Kasım’da emanetinizi geri aldınız. Bu süreç içinde benimle yol yürüyen tüm arkadaşlarıma, tüm Niğde halkına, esnafından, memuruna, çiftçisine, öğrencisine ve  köylüsüne kadar şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 VEDAT BAYRAM: BUNUN GEÇİCİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ

Vedat Bayram konuşmasının devamında; “Niğdelilerin bizlere gösterdiği bu sevginin karşılığını vermeye hazırız. Biz önce ufak başlayıp sonra kocaman olan Niğdelilerle oluşan sevgi yumağımızı ben MHP 25. Dönem milletvekili Vedat Bayram ve diğer aday arkadaşlarım Ahmet Özbek ve Dr. Gökhan Budak Beyle beraber halkın bu teveccühüne karşılık vermek için kesin kararlıyız. Biz halkın içinden ayrılmayacağız. Çarşıda, pazarda, halkımızla birlikte olacağız, yine ellerini sıkacağız, yine gözlerinin içine bakacağız. Biz bunun geçici olduğunu düşünüyoruz. Bir anlık AKP maniplasyonu ile bazı medyayı satın alan basın tröstlerinin ortaya koyduğu bir algı operasyonu olduğuna inanıyoruz. Niğde halkının MHP ile gönül bağı olduğunu, Niğde halkının MHP adayları Vedat Bayram,  Ahmet Özbek ile Gökhan Budak ile  gönül bağı olduğunu biliyoruz. Bu gönül bağını inatla sürdürmeye kararlıyız. Milletvekili olalım olmayalım yanlarında olduğumuzu kendilerine hissettireceğiz, onlara dokunmaya  devam edeceğiz, onları sevmeye devam edeceğiz. Bu nedenle geçim seçim propaganda döneminde de söylemiştim. Şimdi de söylüyorum. Vedat Bayram, Ahmet Özbek ve Gökhan Budak Niğde’deki bütün sosyal dilimlerindeki Niğdeli hemşerilerimizi seviyor. Milliyetçi Hareket Partisi de Niğdelileri seviyor” dedi. 

MHP SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ

Borhaber.net site yöneticisi Selim Gökel ile bir süre seçim üzerine sohbetler yapıldı. Vedat Bayram, seçimlere itiraz ettiklerini ve sonucunun seçim kurulundan beklendiğini de sözlerine ekledi. 



Editör: TE Bilişim