MHP Adayları Bor Şeker Fabrikasını ziyaret ederek işçilerle beraber yemek yediler.
 
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adaylarının hızına yetişilmiyor. Her gün gece gündüz her ortamda Ülkemizin içinde bulunduğu zor durumu ve çözümleri konusunda parti programlarını anlatan MHP’li adaylar geçtiğimiz gün Bor Şeker Fabrikasını ziyaret etti. Ziyarette MHP Milletvekili adayı Hikmet Bekil, H.Hüseyin Alınak, Niğde İl Başkanı Şakir Sevdi, Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer ve bazı parti yöneticileri katıldı.
 
Şeker-İş Sendikası Bor Şube Başkanı Hasan Hüseyin Gümüşbaş’ı fabrikadaki bürosunda ziyaret eden MHP‘li adaylar Şeker Fabrikası ve işçilerin sorunları hususunda görüş alışverişinde bulundular.
 
Bor Şeker Fabrikasının ülke ve Bor ekonomisine katkısı üzerine bir konuşma yapan adaylardan H. Hüseyin Alınak” Bor Şeker Fabrikası da dahil şeker fabrikalarının özelleştirilme çalışmaları konusunda yanlış uygulamaların olduğunu, fabrikaların rehabilite edilerek daha ekonomik, daha karlı bir duruma ulaştırılabileceğini, işçiler ve pancar üreticilerinin durumlarının da dikkate alınarak çalışmalar yapılması gerektiğini belirten kısa bir açıklama yaptı.
 
Sivil darbelere doğru gidiyoruz
 
MHP adayı Hikmet Bekil ise ; Milliyetçi Hareketsiz bir meclis tasarlanmaktadır. Ama herkesin bir hesabı varsa Yüce Allah’ın da bir hesabı vardır. Elbette yapılanların hiçbir Türkün kabul etmesi mümkün değil ama olayın zamanlaması ve amacına baktığımız zaman bir tarafta BDP mecliste olacak ama MHP olmasın isteniyor. Ama bu düşünceyi milletimiz fark etti. MHP her geçen gün daha güçleniyor bunu 12 Haziran’da göreceğiz. Türk Milleti bu hesapları bozuyor. Türkiye’de geçmişte askeri darbeler yapılırdı artık sivil darbeler doğru gidiyoruz, artık insanların şikayet merci kalmayacak, ya taraf olacaksınız yada bertaraf olacaksınız başka şansınız kalmayacak. O yüzden bu seçim çok önemlidir” dedi.
 
Şeker-İş Bor Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Gümüşbaş’ta yapılan ziyaretten memnuniyetini bildirdikten sonra, fabrika ve işçilerinin çeşitli istek ve temennilerini iletti.
 
MHP heyeti Şeker Fabrikası sosyal salonunda işçilerle tanıştı, onların sorunlarını dinlediler ve yemekhanede beraber öğle yemeği yediler.
 
 Video tanıtım içeriklidir
Editör: TE Bilişim